Απάντηση σε όσους διαδίδουν ότι το Pyramisnews.gr παρουσιάζει ψευδείς ειδήσεις περί της Αναπληρώτριας Δ/ντριας της Αμπετείου Σχολής


 

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι του Pyramisnews,

 

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το Pyramisnews λειτουργεί από την 1η Οκτωβρίου 2013, πάντοτε υπεύθυνα και με την πείρα πολλών χρόνων δημοσιογραφικής εργασίας που φτάνει περίπου τις τρεις δεκαετίες.

 

 

Δεν μπορούμε όμως  να κρύψουμε την έκπληξή μας, τη στιγμή που λάβαμε και διαβάσαμε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής (ΣΑΣ) Αθήνας:

 

 

 

 

doc 06

 

 

 

 

Όπως λοιπόν διασταυρώσαμε, υπήρξαν αρκετοί αποδέκτες του ΣΑΣ Αθήνας, που διάβασαν μέσα από το παραπάνω μήνυμα, ότι δήθεν η αιγυπτιώτικη ιστοσελίδα μας είναι «ανακριβής».

 

 

Να υπενθυμίσουμε σχετικά ότι όπως γράψαμε σε προτέρα είδησή μας (που αναρτήθηκε το πρωί της 3ης Φεβρουαρίου) «η εκπαιδευτικός κα Βασιλική Πετροπούλου ανέλαβε προσωρινή Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Σχολής, καθώς ο νυν Διευθυντής που είναι ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός βρίσκεται επί μακρό χρονικό διάστημα στην Αθήνα για ιατρικούς λόγους».

 

Δεν κρύψαμε μάλιστα την απορία μας για την απόφαση αυτή, καθώς όπως γράφαμε στο ρεπορτάζ, «η πεποίθηση όλων, ήταν ότι χρέη Αναπληρωτή Δ/ντή ασκούσε η κα Καλλιόπη Καρρά, γεγονός που η παροικία μπορούσε να διαπιστώσει και από την κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Ελ Αλαμέιν (25 Οκτωβρίου 2014)που έγινε από την κα Καρρά αλλά και από ότι η ίδια αυτή εκπαιδευτικός καλωσόρισε όλη την παροικία και όλους τους επισήμους στην εορτή της Αμπετείου για την 28η Οκτωβρίου (στις 27 Οκτωβρίου) στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής αλλά και στην επίδοση βραβείων και απολυτηρίων των μαθητών κατά την περασμένη σχολική χρονιά. Και γενικά, σε όλες τις εκδηλώσεις της παροικίας, εκείνη ήταν που εκπροσωπούσε την Μεγάλη του Γένους Αμπέτειο Σχολή».

 

Προσωπικά, δεν σας κρύβουμε τη μεγάλη μας εκτίμηση σε όλους ανεξαιρέτως τους εκπαιδευτικούς, που προσφέρουν καθημερινά ατέλειωτες ώρες για να σταθούν στο πλευρό των μαθητών των ιστορικών ελληνικών εκπαιδευτηρίων του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, είτε από τη θέση του Δ/ντή, είτε του Αναπληρωτή Δ/ντή, είτε των υπολοίπων εκπαιδευτικών.

 

Όμως, την ίδια στιγμή, δεν μπορούμε να προσπεράσουμε την αδικία, να χαρακτηριζόμαστε «ανακριβείς», όταν τα έγγραφα με την σφραγίδα της Αμπετείου Σχολής μιλούν από μόνα τους.

 

Γράψαμε λοιπόν ότι νέα Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Αμπετείου Σχολής είναι η κα Βασιλική Πετροπούλου.

 

Περί του λόγου το αληθές, διαβάστε το παρακάτω ντοκουμέντο, που έχει και την σφραγίδα της Αμπετείου Σχολής:

 

 

 

doc 03

 

 

 

 

Την ίδια στιγμή, από ένα άλλο έγγραφο, πάλι με τη σφραγίδα της Αμπετείου Σχολής, μαθαίνουμε ότι και οι Έλεγχοι Προόδου των μαθητών της Αμπετείου Σχολής, που δόθηκαν στις 29 Ιανουαρίου του 2015, έχουν την υπογραφή της κας Πετροπούλου Βασιλικής ΠΕ02, κάτω από το όνομα του Δ/ντή, Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού.

 

Ιδού ένας από τους ελέγχους που δοθήκανε (όπου, για ευνόητους λόγους, έχουμε αφαιρέσει το όνομα του μαθητή).

 

 

 

 

doc 07

 

 

 

 

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα έγγραφα, που απλώς υποστηρίζουν του λόγου το αληθές, που πάντοτε παρουσιάζει το Pyramisnews, που δεν έχει τίποτε εναντίον κανενός, απλά έχει υποχρέωσή του και καθήκον του να παρουσιάζει τις ειδήσεις και την αλήθεια, χωρίς να εμπλέκεται σε διενέξεις τρίτων.

 

Τώρα το γιατί, όπως γράψαμε, όλοι πιστεύαμε ότι μέχρι τώρα Αναπληρώτρια Δ/ντρια της Αμπετείου Σχολής ήταν η κα Καλλιόπη Καρρά, και μετά μάθαμε ότι στη θέση της διορίστηκε η κα Βασιλική Πετροπούλου, καθώς επίσης και το ποιοι ήταν οι λόγοι για τους οποίους καθυστέρησαν να δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου των Αμπετειανών μαθητών (στα τέλη Ιανουαρίου), εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα, αν και πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε…

 

Βεβαίως, είμαστε στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων φορέων για να δημοσιεύσουν ό,τι έγγραφο θεωρούν ότι αλλάζει τα δεδομένα που παρουσιάσαμε.

 

Και όλα αυτά φυσικά, να σημειώσουμε ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχουν, ούτε με τους μαθητές, ούτε με τους γονείς, ούτε με τους αξιοσέβαστους καθηγητές, που εκτελούν με αυτοθυσία το έργο τους.

 

Το βήμα του Pyramisnews είναι πάντοτε ανοιχτό και φιλόξενο σε όποιον θέλει να συμβάλει σε οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμεί, που βεβαίως με χαρά θα δημοσιεύσουμε.  

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης