Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής ο Γιώργος Ρεκτσίνης


Την υποψηφιότητά του από τις εκλογές της 30ής Οκτωβρίου για το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής απέσυρε ο κ. Γιώργος Ρεκτσίνης, που ήταν μέχρι σήμερα το μοναδικό Μέλος του απερχόμενου ΔΣ του ΣΕΑΑΣ, που είχε εκφράσει επιθυμία να θέσει τον εαυτό του στην ετυμηγορία της κάλπης για το νέο ΔΣ.

 

Κατά συνέπεια, οι υποψήφιοι που παραμένουν είναι οκτώ – όλοι τους για πρώτη φορά υποψήφιοι με το ΔΣ, στους οποίους ο κ. Ρεκτσίνης εύχεται ολόθερμα καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι αξίζει να δοθεί βήμα στους νέους αυτούς υποψηφίους, που επιθυμούν να προσφέρουν.

 

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς την απερχόμενη Πρόεδρο του ΣΕΑΑΣ κα Βίλλυ Πολίτου και τα Μέλη του ΔΣ, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου ο κ. Ρεκτσίνης επισημαίνει:

 

«Αγαπητή κα Πολίτου και αγαπητοί συνάδελφοι, 

 

Μετά από αρκετή σκέψη, σάς μεταβιβάζω την επιθυμία μου, όπως ανακαλέσω την υποψηφιότητά μου από τις επικείμενες εκλογές για το ΔΣ του ΣΕΑΑΣ. 

Η απόφασή μου αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μου πως σε μικρά σωματεία, όταν υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που είναι πρόθυμα να προσφέρουν υπηρεσία, και μάλιστα για πρώτη φορά, οι παλαιότεροι οφείλουμε να τούς δίνουμε την ευκαιρία.   

Δεν περισσεύουν στην παροικία όσοι θέλουν να προφέρουν και θα μού είναι δύσκολο να σταθώ εμπόδιο στη διάθεση και όρεξή τους για προσφορά, εξάλλου με την συνεργασία όλων μας τα τελευταία χρόνια, νομίζω πως προσθέσαμε ένα ακόμα πετραδάκι στην ιστορία του ιστορικού αυτού σωματείου. Ήρθε λοιπόν η σειρά των νέων προσώπων. 

Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα Πρόεδρε, και σε συγχαίρω για όσα προσέφερες μαζί με τους απερχόμενους συναδέλφους, στο δε νέο ΔΣ εύχομαι καλή αρχή και συνέχεια στο έργο τους. 

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση 

  

Γ. Ρεκτσίνης» 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης