Ακούσαμε το νέο άλμπουμ της Αρετής Κοκκίνου «Το σ αγαπώ του κόσμου» από τις εκδόσεις «Μετρονόμος»


 

 

Μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη δουλειά βρίσκεται σε κυκλοφορία από την Αρετή Κοκκίνου!

Η γνωστή μουσικός που μόνο θετικές εκπλήξεις μπορεί να μας προσφέρει στη μέχρι στιγμής μουσική πορεία, είναι και πάλι εδώ με το νέο της album “Το Σ’αγαπώ Του Κόσμου”, το οποίο θα αγαπήσετε χωρίς αμφιβολία!

Το album αυτό είναι εμπνευσμένο από την καλλιτέχνη, λόγω ενός χειμερινού σεμιναρίου στιχουργικής στο Μικρό Πολυτεχνείο που είχε παρευρεθεί το 2019, όντας καλεσμένη του Κώστα Φασουλά. Εκεί είχε γνωρίσει 16 στιχουργούς, οι οποίοι ή ήδη είχαν κυκλοφορήσει δισκογραφικές δουλειές και ποιητικές συλλογές ή ήταν νέοι στο χώρο και ήθελαν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Έτσι, η τότε συνεργασία της Αρετής με τους στιχουργούς, εξελίχθηκε σε μελλοντική συνεργασία και στο νέο αυτό album το οποίο περιέχει αρκετά ονόματα και μουσικές που αντικατοπτρίζουν την αισθητική όλων αυτών που συμμετέχουν.

Στο album “Το Σ’αγαπώ Του Κόσμου”, θα βρείτε τους στιχουργούς Αγγελική Πολύζου/ Βίκυ Λαμπίρη/ Νίκη Ρουσοπούλου-Παππά/  Παναγιώτης Στράκαρης/ Κέλλυ Αλεφάντου/ Βίβιαν Ματσούκα/ Σταμάτης Βιτάλης/ Τότα Βελησσάρη/ Αντιγόνη Κολοβέντζου/ Ειρήνη Παπαδοπούλου/ Νίκος Παπαγιαννάκης/ Ιωάννα Κολλινιάτη/ Τετιάνα Δέγλερη/ Δήμητρα Κουντουριώτη/Ράνια Θεοδωράτου και Μαρία Γεωργαλά, οι οποίοι/ες με αρκετό πάθος για τη δουλειά τους και για αυτό το νέο project που συμμετέχουν, συμβάλλουν ο καθένας ή κάθε μια με το στοιχείο τους και την προσωπικότητα τους στη μουσική. Έτσι, πρόκειται να βρεις διάφορα είδη στιχουργικής γραφής που σε κάνουν να λάβεις έναν επαγγελματισμό και μία ζεστασιά που ταιριάζει σε όλη την ατμόσφαιρα του album.

Γιατί αυτό το album αποτελεί μία μίξη διάφορων μουσικών κόσμων. Η Αρετή Κοκκίνου μαζί με τους συνεργάτες μουσικούς και στιχουργούς, έχει αναλάβει να προσφέρει πολλαπλά είδη μουσικής που μπορούν να καλύψουν αρκετές απαιτήσεις ακροατών. Φυσικά όλα αυτά έρχονται άρτια δεμένα και δομημένα, τα οποία παρά την πολύπλευρή οπτική τους φτάνουν σε ένα εκπληκτικό τελικό αποτέλεσμα. Πραγματικά ταξιδεύεις με την όλη ατμόσφαιρα, η οποία σε κερδίζει και σε μουσική με τα ήπια αλλά και συνάμα δυναμικά τμήματα των ενορχηστρώσεων αλλά φυσικά και στα λόγια που φτάνουν στα αυτιά σου. Μουσική και στίχοι πραγματικά γίνονται ένα και νιώθεις σε όλο τους το είναι αυτό που αρμόζει σε πολυδιάστατο δίσκο σαν και αυτόν.

Φυσικά, στο δίσκο “Το Σ’αγαπώ Του Κόσμου”, μεγάλο ρόλο εκτός από τη μουσική και τους στίχους παίζουν και οι ερμηνευτές με τον Βασίλη Γισδάκη και την Αφεντούλα Ραζέλη να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ώριμοι μουσικά, με λαρύγγια δουλεμένα και φωνές που κολλάνε στο 100% σε όποιο ύφος τραγουδιού και να συμβάλλουν. Πρέπει να τους δώσουμε πολλά μπράβο για αυτό που έχουν δημιουργήσει, γιατί δεν είναι εύκολο να στηριχτεί τόσο εύστοχα ένα project με τόσες πολλές μουσικές πλευρές.

Όχι ότι είχαμε αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουν! Η Αρετή Κοκκίνου ποτέ δεν μας απογοητεύει και πάντα μας προσφέρει μουσικές στιγμές που τις λατρεύουμε. Έχει τον τρόπο της να σε σαγηνεύει και το νέο της album “Το Σ’αγαπώ Του Κόσμου” είναι ένα project που το καταφέρνει αυτό! Από την αρχή μέχρι το τέλος! Γιατί στο συνολικό αποτέλεσμα παρουσιάζει κάτι το ολοκληρωτικό! Κάτι που σε γεμίζει μόλις τελειώσεις το άκουσμα του! Και μιλάμε για μία κυκλοφορία που διακρίνεται σε πολλά επίπεδα και πολλές συνθέσεις όπως τα “Δυό πλοία” σε στίχους Βίκυς Λαμπίρη,  Όλα jazz” σε στίχους Σταμάτη Βιτάλη, “Τ” ανάποδο βοτάνι” σε στίχους Παναγιώτη Στράκαρη, “Δε μου φτάνει σε στίχους στίχοι Βίβιαν Ματσούκα, “Όλα jazz” σε στίχους Σταμάτη Βιτάλη, “Γυναίκα Ξωτικό σε στίχους Αντιγόνη Κολοβέντζου, “Του αποχωρισμού” σε στίχους Δήμητρας Κουντουριώτη και το “Το νανούρισμα του νερού” σε στίχους Μαρίας Γεωργαλά που όταν το ακούσετε το συγκεκριμένο απλά θα με θυμηθείτε!

Από ότι καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το νέο album της Αρετής Κοκκίνου! Γιατί “Το Σ’αγαπώ Του Κόσμου” είναι από τις καλύτερες έως τώρα κυκλοφορίες της!

 

https://www.facebook.com/Kokkinou.Areti.gr/

http://www.aretikokkinou.gr/

https://twitter.com/ArethKokkinou

Aφεντούλα Ραζέλη – Δε μου φτάνει – (Α. Κοκκίνου – Β. Ματσούκα) – Official Μusic Video

https://www.youtube.com/watch?v=BknTPYf3HgU

Aφεντούλα Ραζέλη – Κοίτα η αγάπη – (Α. Κοκκίνου – Α. Πολύζου) – Official Μusic Video

https://www.youtube.com/watch?v=zOw9avIqJVk

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης