Άρχισαν – ήδη από τις 18 Σεπτεμβρίου – οι εγγραφές για τα τμήματα νέας ελληνικής γλώσσας, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου


 

 

 

Μία ακόμη χρονιά ξεκινά για το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου, που αποτελεί έναν από τους πραγματικούς πνεύμονες ελληνικού πολιτισμού, ιστορίας και παράδοσης στο κοσμοπολίτικο προάστιο της Ηλιούπολης του Καΐρου.

 

 

Ένας φορέας, που ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια, και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δημιουργεί όλο και περισσότερους «Έλληνες πρεσβευτές» στη Χώρα του Νείλου, προσφέροντας στους εκατοντάδες κάθε χρόνο σπουδαστές του, τις πολύτιμες γνώσεις για να εντρυφήσουν και να γνωρίσουν την πολυτιμότερη γλώσσα του κόσμου! Τη γλώσσα, που έχει «δανείσει» αμέτρητες λέξεις και εκφράσεις στις άλλες ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) γλώσσες, που σχεδόν ούτε οι Έλληνες δε γνωρίζουμε ότι έχει προσφέρει.

 

 

Με τα λόγια αυτά, αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη λοιπόν από τις 18 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησαν οι εγγραφές για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει την ελληνική γλώσσα. και μέσα από αυτήν, την ίδια την Ελλάδα.

 

 

Παράλληλα, δίνονται μαθήματα και της ελληνικής ως μητρική γλώσσα, σε εκείνους τους νέους μας που τυχόν φοιτούν σε ξένα σχολεία, αλλά θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και στην ελληνική.

 

 

Τα μαθήματα δίνονται στο ισόγειο του Σπετσεροπουλείου Κτιρίου, στην Ηλιούπολη.

 

 

Το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου λειτουργεί με την επίβλεψη και στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Αίγυπτο και της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

Δ/ντής του Κέντρου είναι ο εκπαιδευτικός και λογοτέχνης – στιχουργός, Χρίστος Παπαδόπουλος.

 

 

Και όπως αναφέρει το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Καΐρου στο λογαριασμό του στο Facebook, από όπου πήραμε και τις πληροφορίες, μπορείτε να παίρνετε πληροφορίες για τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο (02)26441518.

 

 

Καλή χρονιά!    

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης