Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Mohamed bin Zayed των Η. Α. Ε.


(από αριστερά προς δεξιά) η Δρ Karima Matar AlMazrouei, ο Πρίγκιπας Mohamed Rashid Al Hameli και Πρόεδρος του ΔΣ του MBZUH, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητής Νικόλαος Μαγγιώρος.

 

 

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Επιστημών Mohamed bin Zayed των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

 

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών Mohamed bin Zayed (MBZUH) των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και η Δρ Karima Matar AlMazrouei, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου MBZUH των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

 

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στην Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ, παρουσία του Πρίγκιπα Mohamed Rashid Al Hameli και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του MBZUH ενώ από την πλευρά του ΑΠΘ συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητής Νικόλαος Μαγγιώρος, και η Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας Αγγελική Ζιάκα.

 

Το Μνημόνιο προβλέπει την ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων, σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, όπως είναι της θεολογίας, της θρησκείας, του πολιτισμού και της γλώσσας. Επίσης, προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανταλλαγή καθηγητών και φοιτητών, τη διοργάνωση συνεδρίων, επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και θερινών σχολείων για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Φεβρουαρίου 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης