Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το Μπαζάρ των Ευρωπαϊκών Πρεσβειών στο Κάιρο


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο CONRAD το ετήσιο Ευρωπαϊκό Φιλανθρωπικό Bazaar, που διοργανώνουν οι διπλωματικές αποστολές των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κάιρο.

 

 

Το ελληνικό περίπτερο απήλαυσε ευρείας επισκεψιμότητας ενώ οι  επισκέπτες εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προσφερόμενα ελληνικά τρόφιμα, τις παραδοσιακές γεύσεις και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Πολλοί εξ’ αυτών, συνέχισαν να προσέρχονται, ακόμη και μετά την διάθεση του συνόλου των προσφερόμενων προϊόντων, για να εκφραστούν θετικά και να αναζητήσουν τρόπους προμήθειάς τους, πέραν της εκδήλωσης.

 

 

Ο Πρέσβης της Ελλάδος κ. Χριστόδουλος Λάζαρης και η σύζυγός του Αντουανέττα Λάζαρη παρέμειναν στο ελληνικό περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμβάλλοντας ενεργά στην πώληση των διαθέσιμων προϊόντων, τα οποία ήσαν ευγενική χορηγία ελληνικών και αιγυπτιακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αίγυπτο. Η σύζυγος του Αιγύπτιου Υπουργού Εξωτερικών κα Susanne Shukri επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ παρέλαβε καλάθι με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα που τής προσέφερε το πρεσβευτικό ζεύγος.

 

 

Ο συντονιστής της φετινής διοργάνωσης εκ μέρους της Πρεσβείας της Ελλάδος κ. Δημήτρης Πιτσιδήμος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στις κυρίες Σούλα Σκουφαρίδου, Βίλυ Πολίτου και Άννα Αυγερινού, οι οποίες και φέτος προσφέρθηκαν να συνδράμουν ουσιαστικά τόσο στην προετοιμασία όσο και στην καθ’ εαυτή επιτυχημένη εκδήλωση.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης