Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων


 

Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων για ακόμα μία φορά φάνηκαν συνεπείς σε ένα από τα μεγάλα και καθιερωμένα ραντεβού μας, αφού η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Το διήμερο 9 και 10 Δεκεμβρίου το εντευκτήριο μας… φόρεσε τα καλά του και πλημμύρισε από κόσμο που με την γιορτινή διάθεση και το αίσθημα προσφοράς ομόρφυνε περισσότερο το δεύτερο σπίτι μας.

 

 

 

 

Η Επιτροπή Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς εργάστηκε όλο τον χρόνο για αυτό το διήμερο και οι κόποι της ανταμείφθηκαν και αναγνωρίστηκαν από όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία και την προσφοράς τους. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2023 ήταν το καλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί και οι πλούσιοι πάγκοι που στήθηκαν κάλυψαν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών.

 

Εργόχειρα, χειροποίητες τσάντες και γούρια, Χριστουγεννιάτικα δώρα και κατασκευές, κοσμήματα, γλυκά από την Αίγυπτο, μαρμελάδες, αιγυπτιακά διακοσμητικά, πλεκτά, βιβλία, σε προσιτές πάντα τιμές ήταν μερικά από τα προϊόντα που μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί, με τους πολυάριθμους επισκέπτες να προβαίνουν στις χριστουγεννιάτικες αγορές τους και συγχρόνως να ενισχύουν και τους σκοπούς της Επιτροπής της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

 

 

 

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η λαχειοφόρος αγορά μας, με τους τυχερούς να κερδίζουν πολλά και πλούσια δώρα, καθώς μεταξύ αυτών κληρώθηκαν μία τηλεόραση, ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, φωτογραφικές μηχανές, κοσμήματα και άλλα πολλά.

 

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς και ιδιαίτερα τα μέλη της Επιτροπής, τα οποία δούλεψαν αδιάκοπα όλο τον χρόνο για να μας χαρίσουν το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Επίσης, ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει στους ακούραστους εθελοντές και εθελόντριες που αφιέρωσαν χρόνο για την πώληση των προϊόντων και την άψογη διεξαγωγή του Bazaar αλλά και στις εταιρείες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια με τις προσφορές τους συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία του.

 

Όλα τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς ενίσχυσαν το ταμείο της Κοινωνικής μας Πρόνοιας, όπως συμβαίνει και με όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Η ανταπόκριση και η στήριξη των μελών και φίλων στις εκδηλώσεις και τις δράσεις του Συνδέσμου είναι το «καύσιμο» για να συνεχιστεί αυτό το αξιέπαινο έργο.

 

 

 

 

Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία, αλληλεγγύη και δημιουργικότητα! Το Φως και η Αγάπη να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να έχουμε δύναμη για να συνεχίσουμε να διαβαίνουμε το όμορφο μονοπάτι της αλληλεγγύης και της αγάπης. 

 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας. Και του Χρόνου!

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης