Σε δεύτερη έκδοση κυκλοφόρησε το «Παραμύθι της τετράγωνης λογικής» του Χρίστου Παπαδόπουλου, ενώ εξαντλήθηκε η πρώτη


Περήφανο κάνει τον Καϊρινό Ελληνισμό, ότι ένας άνθρωπος που έχει «ζυμωθεί» τόσα χρόνια στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και παλεύει για την διάδοση των ελληνικών αξιών και τεχνών στη Χώρα του Νείλου, ο Δ/ντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Καΐρου, εκπαιδευτικός, στιχουργός και συγγραφέας κ. Χρίστος Παπαδόπουλος, αναγνωρίζεται από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό, τόσο που σε λίγους μόνο μήνες, έχει τη χαρά να βλέπει να επανεκδίδεται σε δεύτερη έκδοση το έργο του, «Το Παραμύθι της τετράγωνης λογικής».

 

Η πρώτη έκδοση ήδη εξαντλήθηκε ενώ όλους τους περασμένους μήνες, το βιβλίο συμπεριλαμβανόταν στα πρώτα που αγοράζονταν  στην Αθήνα και άλλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη.

 

Άξιον και δίκαιον λοιπόν, για έναν επιστήμονα, ένα συγγραφέα που έχει κερδίσει ο Αιγυπτιώτης Ελληνισμός στο Κάιρο και μάς κάνει όλους περήφανους.

 

Καλοτάξιδη και η δεύτερη έκδοση, και, παραθέτοντας την φωτογραφία από το αρχείο μας, από την παροπυσίαση της πρώτης έκδοσης στην Αθήνα, να ευχηθούμε, γρήγορα, να ακολουθήσουν και οι επόμενες.

 

 

papadopoulos athens

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Οκτωβρίου 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης