Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος καταδίκασε απερίφραστα τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Αίγυπτο


«Ο αιγυπτιακός λαός και η Αιγυπτιακή Κυβέρνηση γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη και την υποστήριξη της Ελλάδας», σημείωσε Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών  κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις, στο Κάιρο και στην πόλη Μενουφέια.

 

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ελλάδας καταδίκασε τις επιθέσεις εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ:

 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μενουφέια στη βόρεια Αίγυπτο και στο Κάιρο, τα οποία προκάλεσαν το θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων.

 

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές στους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση.

 

Ο αιγυπτιακός λαός και η Αιγυπτιακή Κυβέρνηση γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη και την υποστήριξη της Ελλάδας, η οποία αποτελεί ένα σταθερό σύμμαχό τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, όπως τονίζεται και στο Κοινό Ανακοινωθέν των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Αιγύπτου και της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη Λευκωσία, στις 29 Οκτωβρίου».

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης