Διπλασιασμό των εσόδων των ξενοδοχείων του Καΐρου, προβλέπει για το 2019 ο Όμιλος Colliers International


 

 

 

Εξαιρετικά ευοίωνες καταγράφει τις προοπτικές για τον αιγυπτιακό τουρισμό, ο Όμιλος Colliers International, στην τελευταία του έκθεση που εξέδωσε για τον τουρισμό στις χώρες της Μ. Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

 

 

Ο διεθνής Οργανισμός καταγράφει στην έκθεσή του μεγάλα ποσοστά αύξησης στην πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων στην Χώρα του Νείλου, που φτάνουν σε αύξηση των εσόδων κατά 34% ανά δωμάτιο, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους 2019.

 

 

Μάλιστα, μέσα από την ίδια έκθεση, προβλέπεται ότι τα ποσοστά αυτά θα αυξηθούν κατακόρυφα κατά τη διάρκεια του διανυόμενου έτους 2019, με σημαντικές αυξήσεις στο Κάιρο που μπορούν να φτάσουν μέχρι και στο 99%, με την Αλεξάνδρεια να ακολουθεί (με 69% προβλεπόμενη αύξηση εσόδων), τη Χουργκάντα (42%) και το Σαρμ ελ Σέιχ (30%).

 

  

Παράλληλα, ο Όμιλος Colliers International υποστηρίζει ότι τα ποσοστά πληρότητας των ξενοδοχείων κατά το 2019 θα φτάσουν το 79% στο Κάιρο και το 83% στην Αλεξάνδρεια.

 

 

Το γεγονός της μεγάλης εμπιστοσύνης που αποκτά η αιγυπτιακή τουριστική αγορά στην Ευρώπη και διεθνώς, αποδεικνύει στην πράξη και η πρόθεση του μεγάλου ευρωπαϊκού τουριστικού οργανισμού Accor, να προσθέσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια τριάντα νέα ξενοδοχεία στη Χώρα τρου Νείλου, μεταφέροντας το μήνυμα ότι «η Αίγυπτος ανακάμπτει σημαντικά μετά από δέκα χρόνια κρίσης που πέρασε ο τουριστικός της κλάδος».

 

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γαλλικών συμφερόντων ξενοδοχειακός οργανισμός θεωρεί πλέον ότι η Αίγυπτος έχει ήδη περάσει στην πρώτη θέση μεταξύ των αφρικανικών προορισμών των πελατών της ξενοδοχειακής αλυσίδας, ξεπερνώντας ακόμη και την Κένυα, από πλευράς ελκυστικότητας για τους Ευρωπαίους τουρίστες.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Μαΐου 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης