Ελληνική Κοινότητα Ντόχας: Πρόσκληση σε Συνάντηση / Γενική Συνέλευση


 

Φίλες και φίλοι,

 

Σας προσκαλούμε στην πρώτη συνάντησή μας για το 2024, η οποία θα έχει διπλή υπόσταση, αφενός την ευκαιρία για συνάντηση – γνωριμία, κι αφετέρου τις εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας, δηλαδή παρουσίαση ετήσιου απολογισμού, ενημέρωση, κι εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

 

 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, στο Icono View Restaurant (Penthouse level at «Icono building«, «Holiday Villa Hotel & Residence«, Ibn Abi Sulma StreetDohahttps://g.co/kgs/DbfFgnL), με ώρα προσέλευσης 4 μμ και ώρα έναρξης του τυπικού σκέλους της Γενικής Συνέλευσης 4:30 μμ. 

 

Σημειώνουμε πως η εκδήλωση είναι ανοιχτή για εσάς και τις οικογένειές σας ή ενδιαφερόμενους που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί. Για την άρτια οργάνωση, θα εξυπηρετήσει η άμεση επιβεβαίωση του αριθμού των ατόμων από πλευράς σας. Η συνάντηση μας θα συνδυαστεί με κοπή βασιλόπιτας (προσφέρεται δωρεάν από την Κοινότητα), ενώ ό,τι άλλο παραγγελθεί εκ μέρους σας πληρώνεται απευθείας στο εστιατόριο.

 

Εξουσιοδότηση για εκπροσώπησή σας από άλλο άτομο (εγγεγραμμένο και ενεργό μέλος της κοινότητας για το έτος 2024),  θα βρείτε εδώ.

 

Σύμφωνα με το καταστατικό μας, η διετής (ή πολυετής) θητεία μερικών εκ των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου ολοκληρώνεται. Δεδομένης της κεφαλαιώδους σημασίας της εναλλαγής των προσώπων στους εθελοντικούς ρόλους των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε να σκεφτείτε σοβαρά την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή στο Συμβούλιο.

 

Αίτηση υποψηφιότητας θα βρείτε εδώ

 

Σας προτρέπουμε λοιπόν να μας στείλετε σχετικό email στο greeksocietydoha@gmail.com μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να σας συμπεριλάβουμε στη λίστα των υποψηφίων (επισυνάπτεται η φόρμα της υποψηφιότητας). 

 

Επιπλέον θυμίζουμε την ανάγκη για άμεση ανανέωση της συνδρομής σας για το έτος 2024, σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη πραγματοποιήσει. 

 

Η Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

16:00 Προσέλευση

 

16:15 Γνωριμία παρόντων

 

16:30 Χαιρετισμοί επισήμων (Αρχιεπίσκοπος, Πρέσβεις Ελλάδας & Κύπρου)

 

16:40 Κοπή Βασιλόπιτας

 

16:50 Έλεγχος Απαρτίας

 

16:55 Παρουσίαση Απολογισμού Δράσεων & Ψηφοφορία για έγκριση 

 

17:10 Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού & Ψηφοφορία για έγκριση 

 

17:20 Παρουσίαση υποψηφιοτήτων για ΔΣ 

 

17:30 Ψηφοφορία για ΔΣ

 

17:40 Ελεύθερη συζήτηση

 

18:00 Λήξη Συνεδρίασης

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με την ίδια ημερήσια διάταξη, μέσω τηλεσυνδιάσκεψης το Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 19:30. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εφόσον παραστεί ανάγκη.

 

Αναμένουμε με χαρά τις υποψηφιότητές σας μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου) και βέβαια την επιβεβαίωση της παρουσίας σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς και ευχές για εσάς και τις οικογένειές σας,

 

 

Από το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας

Η Πρόεδρος – Ειρήνη Θεοδωροπούλου   Η Γραμματέας – Νίκη Γεωργίου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης