Δυο χρόνια έκλεισαν από τον πρόωρο χαμό του μαθηματικού Γιάννη Καϊματζόγλου – Επιμνημόσυνη δέηση στο ναό του Σπετσεροπουλείου


 

 

  

 

 

Οι τραγικές μνήμες από τον πρόωρο χαμό του μαθηματικού της Αμπετείου Σχολής Γιάννη Καϊματζόγλου, ο οποίος αποφάσισε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, να κόψει ο ίδιος το νήμα της ζωής του, ζωντάνεψαν και πάλι σήμερα, στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Σπετσεροπουλείου, στα Εισόδια της Θεοτόκου Ηλιουπόλεως Καΐρου.

 

 

 

Ο αξέχαστος Γιάννης Καϊματζόγλου έμεινε μέχρι σήμερα στις μνήμες των μαθητών του ως ένας από τους πιο αγαπητούς τους νέους καθηγητές, που στο σύντομο διάστημα της καριέρας του, τους έδωσε ό,τι μπόρεσε περισσότερο από τις γνώσεις του.

 

 

 

Για αυτό και όλοι, μαθητές και εκπαιδευτικοί, τίμησαν τη μνήμη του, ενός νέου επιστήμονα, που πολύ άδικα τον χάσαμε τόσο σύντομα.

 

 

 

Εκ μέρους των μαθητών, μίλησε πολύ συγκινητικά ο Γιάννης Κουκίδης για την προσφορά του αγαπημένου τους καθηγητού, που πάντα θα θυμούνται την προσφορά και το χαμόγελο…

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στην επιμνημόσυνη δέηση, που ετέλεσε ο π. Ραφαήλ Κοροβέσης το τιμητικό παρών έδωσαν όλοι οι μαθητές της Αμπετείου Σχολής, ο Δ/ντής κ. Χρήστος Παπαθανασίου και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.    

 

 

 

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!    

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης