Ο Πρόεδρος του ΕNOK, Γιώργος Χαγιάτ, απευθύνει έκκληση να μην κλείσει ο Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

Την έντονη θλίψη του, και όλου του Προεδρείου του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ιστορικού παροικιακού αθλητικού σωματείου της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, Γιώργος Χαγιάτ, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του στο να κλείσει ο αντίστοιχος αιγυπτιώτικος ναυταθλητικός Όμιλος που βρίσκεται στον Άγιο Κοσμά της Αθήνας, λόγω της ανάπλασης του χώρου του πρώην Ελληνικού.

 

 

«Ως Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Καΐρου, έχουμε δεχτεί με πολύ μεγάλη θλίψη την είδηση του κλεισίματος του αδελφικού μας Αιγυπτιώτικου Ομίλου «ΕΝΟΑ», που ιδρύθηκε στην παραλία του Αγίου Κοσμά της Αθήνας, ήδη από το 1965.

 

 

Ο χώρος αυτός είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυθαίρετο», τονίζει ο κ. Χαγιάτ.

 

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Καΐρου τονίζει την πεποίθησή του ως «πρέπει να βρεθεί κάποια δίκαιη λύση, που να συνδυάζει και την καλή και σωστή εκμετάλλευση αυτού του ιστορικού χώρου. Και η εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπλαση του χώρου, θα μπορούσε να δει την αξιοποίηση του σωματείου αυτού, δίνοντας και ένα ιστορικό χώρο σε αυτήν την παραλία», προσέθεσε ο κ. Χαγιάτ.

 

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Καΐρου μάλιστα αναμένεται να στείλει και επιστολή συμπαράστασης, στέκοντας στο πλευρό του αντίστοιχου Ομίλου της Αθήνας, όσο περισσότερο είναι δυνατόν.

 

 

Τέλος, ο κ. Χαγιάτ παρακαλεί εκ μέρους του Καΐρου τις ελληνικές αρχές να σταθούν στο πλευρό του Αιγυπιώτικου Αθλητικού Ομίλου της Αθήνας.

 

 

Δείτε την έκκληση που απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΕΝΟΚ, κ. Γιώργος Χαγιάτ, μέσω των δηλώσεών του στο Νίκο Κάτσικα και στο «ΠΥΡΑΜΙΣ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης