Ελληνική Κοινότητα Doha: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση Παρασκευή 27 Ιανουαρίου


 

Φίλες και φίλοι,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σας προσκαλούμε στην πρώτη συνάντησή μας για το 2023, η οποία θα έχει μάλιστα διπλή υπόσταση, αφενός την ευκαιρία για συνεύρεση, γνωριμία και ενημέρωση όπως συνήθως, κι αφετέρου τις εργασίες της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Κοινότητας, δηλαδή παρουσίαση ετήσιου απολογισμού, ενημέρωση, κι εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 

 

Επιλέξαμε η συνάντησή μας να γίνει σε έναν νέο χώρο ελληνικού ενδιαφέροντος, το Akte Pier 51 (πληροφορίες στο https://www.rixos.com/en/akte-pier-51), ώστε να συνδυάσουμε το “τερπνόν μετά του ωφελίμου”.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, με ώρα προσέλευσης 16:30, και ώρα έναρξης του τυπικού σκέλους της Γενικής Συνέλευσης 17:00. Προσφέρεται δωρεάν valet parking στο ξενοδοχείο που ανήκει το Akte.

 

Σύμφωνα με το καταστατικό μας η διετής θητεία μερικών εκ των μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου ολοκληρώνεται. Δεδομένης της κεφαλαιώδους σημασίας της εναλλαγής των προσώπων στους εθελοντικούς ρόλους των τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε να σκεφτείτε σοβαρά την εκδήλωση ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή στο Συμβούλιο. Σας προτρέπουμε λοιπόν να μας στείλετε σχετικό email στο [email protected] μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να σας συμπεριλάβουμε στους υποψηφίους. 

 

Επιπλέον θυμίζουμε την ανάγκη για άμεση ανανέωση της συνδρομής σας για το έτος 2023, σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη πραγματοποιήσει. 

Τέλος, για την καλύτερη οργάνωση των τραπεζιών στο χώρο, θα μας βοηθήσει πολύ η επιβεβαίωση της παρουσίας σας το συντομότερο δυνατό, αν είναι δυνατόν μέχρι και την παραμονή της εκδήλωσης, επίσης μέσω email. 

 

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

16:30 Προσέλευση

16:45 Γνωριμία παρόντων

17:00 Χαιρετισμοί επισήμων (Αρχιεπίσκοπος, Πρέσβεις Ελλάδας & Κύπρου)

17:10 Έλεγχος Απαρτίας

17:15 Παρουσίαση Απολογισμού Δράσεων & Ψηφοφορία για έγκριση 

17:30 Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού & Ψηφοφορία για έγκριση 

17:45 Παρουσίαση υποψηφιοτήτων για ΔΣ 

18:00 Ψηφοφορία για ΔΣ

18:10 Ελεύθερη συζήτηση

19:00 Λήξη Συνεδρίασης

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με την ίδια ημερήσια διάταξη, μέσω τηλεσυνδιάσκεψης το Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 19:30. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εφόσον παραστεί ανάγκη.

 

Αναμένουμε με χαρά τις υποψηφιότητές σας μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης (δηλαδή μέχρι και Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου) και βέβαια την επιβεβαίωση της παρουσίας σας. 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς και ευχές για εσάς και τις οικογένειές σας,

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας της Ντόχας του Κατάρ

 

                   

  Ο Πρόεδρος                                                   Η Γραμματέας

     Σεραφείμ Κοτρώτσος                                   Νίκη Γεωργίου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Φεβρουαρίου 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης