«Χρυσός» ο Τσεκερίδης στα 85 κιλά, στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών με την επωνυμία «Ibrahim Moustafa», στο Σαρμ Ελ Σέιχ


Το χρυσό μετάλιο στα 85 κιλά, στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών με την επωνυμία «Ibrahim Moustafa», στο Σαρμ Ελ Σέιχ, κατέκτησε ο Έλληνας παλαιστής Δημήτρης Τσεκερίδης.

 

Πρόκειται για ένα «καρέ» διεθνών μεταλλίων μέσα στο 2014 για τον έλληνα αθλητή. Μετά το χάλκινο στο παγκόσμιο εφήβων, το χρυσό στο διεθνές τουρνουά «Ολυμπία» και το ασημένιο στο διεθνές τουρνουά της Φρανκφούρτης, ο παλαιστής του ΠΑΟΚ έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Σαρμ ελ Σέιχ.

 

Στο ίδιο τουρνουά, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος κατετάγη τρίτος στα 130 κιλά, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν 5ος στα 96 κιλά.

 

Ο Τσεκερίδης στο δρόμο για το χρυσό μετάλλιο σημείωσε συνολικά τρεις νίκες, ενώ ο Παπαδάτος σε σύνολο τριών αγώνων είχε δύο νίκες.

 

«Το επίπεδο του τουρνουά δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό, ωστόσο υπήρχαν αρκετοί σημαντικοί αθλητές όπως ο Αιγύπτιος που πάλεψα στον τελικό. Ήταν ένας πολύ καλός αθλητής με εμπειρίες και αρκετές νίκες σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Τώρα στόχος μου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μέχρι τότε ίσως πάω σε κάποια τουρνουά, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον προγραμματισμό του προπονητικού μου τιμ», είπε από την Αίγυπτο ο Δημήτρης Τσεκερίδης.

One response to “«Χρυσός» ο Τσεκερίδης στα 85 κιλά, στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών με την επωνυμία «Ibrahim Moustafa», στο Σαρμ Ελ Σέιχ”

  1. Σολων Θεολογιδης says:

    Για τον Δημήτρη Τσεκερίδη:

    Συγχαρητήρια για το χρυσό στην Ελληνο-ρωμακή πάλη.

    Το 1957 πέτυχα και εγώ το χρυσό για την Ελλάδα, σύμπτωση στο ίδιο βάρος με εσένα. Ήμουν τότε 28 χρονων. Τώρα είμαι 81 ετών, και ποτέ μου δεν εκάπνησα τσιγάρα.

    Είμαι πρώην Αλεξανδρινός και είχα πετύχει «Μπρούνζινο», ακολούθως «ασημένιο» και τελικά «χρυσό», (με αντίπαλο κάποιον διεθνή Αιγύπτιο παλαιστή ονόματι ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΟΣΜΑΝ, πριν πάω στην Ελλάδα όπου είχα πετύχει χρυσό.

    Ακολούθως, όταν ήρθα στην Αυστραλία, πέτυχα «ασημένιο» στην Ελληνορωμαϊκή καθώς και στην Ελευθέρα ερασιτεχνική

    Συγχαρητήρια λοιπόν σε σένα και στα άλλα Ελληνόπουλα, και χάρηκα διαβάζοντας την προτίμησή σας στο άθλημα της πάλης.

    Αν δεν κάνω λάθος, το επίθετό σου λέει πως είσαι και εσύ Μικρασιάτης.

    Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους σας,

    Σόλων Θεολογίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης