Ένα μεγάλο δώρο από το ζεύγος Κυριάζη και την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, στους αθλητές του αιγυπτιώτικου Π.Α.Ο.Κ.


 

Μετά από μία άριστη και καρποφόρα χρονιά για τον Π.Α.Ο.Κ. και μετά τις πολύωρες προπονήσεις για δέκα μήνες, τις κατακτήσεις αρκετών πρωταθλημάτων και την καταγραφή πολύ σημαντικών και ενθαρρυντικών αποτελεσμάτων – όπου και αν συμμετείχαν – οι αθλητές του αιγυπτιώτικου Π.Α.Ο.Κ. τίμησαν  τα ελληνικά χρώματα για μια ακόμη χρονιά.

 

 

Από την πλευρά του, το υπερήφανο για τους αθλητές του Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού αθλητικού παροικιακού φορέα αποφάσισε να ευχαριστήσει τους ταλαντούχους αθλητές του, διοργανώνοντας στη λήξη της φετινής αθλητικής  σεζόν, τετραήμερη  εκδρομή αναψυχής στο υπέροχο ξενοδοχείο Palm Royale στην περιοχή Soma Bay, της Ερυθράς Θάλλασας, ιδιοκτησία των Μεγάλων Ευεργετών της Ελληνικής παροικίας στην Αίγυπτο , του Κυριάκου και της Στέλλας Κυριάζη.

 

 

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών για πρώτη φορά και η ομάδα ποδοσφαίρου κορασίδων, ξεκίνησαν από το Κάιρο το Σάββατο 20 Ιουνίου με προορισμό το φανταστικό αυτό τουριστικό θέρετρο, που απονέει Αίγυπτο και Ελλάδα και εκτείνεται σε μία εκπληκτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, μήκους άνω του ενός χιλιομέτρου.

 

 

Στο μοναδικό αυτό χώρο, για τέσσερις ημέρες, οι αθλητές και αθλήτριες του Π.Α.Ο.Κ. ξέφυγαν από το ποδόσφαιρο και τις προπονήσεις, το άγχος και την πίεση και απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές στην Ερυθρά Θάλασσα: έπαιξαν, κολύμπησαν, διασκέδασαν και συμμετείχαν σε διάφορα οργανωμένα παιγχνίδια και πολλές άλλες ποικίλες δραστηριότητες.

 

 

Όπως πάντα, για μια ακόμη φορά, η Μεγάλη Ευεργέτιδα  της ελληνικής νεολαίας στο Κάιρο, η κα Στέλλα Κυριάζη, στήριξε την εκδρομή αυτή και επίσης έκανε δώρο στα παιδιά μια πολύωρη θαλάσσια κρουαζιέρα.

 

 

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο.Κ εξέφρασε τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον κο Κυριάκο Κυριάζη και την κα Στέλλα Κυριάζη, οι οποίοι πάντοτε υποστηρίζουν το παροικιακό αθλητικό σωματείο έμπρακτα. Επίσης, ευχαρίστησαν την Προϊσταμένη της Εφορείας Νεολαίας της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κα Σούλα Σκουφαρίδου η οποία πάντοτε ανταποκρίνεται άμεσα και με μεγάλη αγάπη σε όλα τα αιτήματα και τις ανάγκες της Καϊρινής Νεολαίας, καθώς επίσης βεβαίως και στον Πρόεδρο της Ε.Κ.Κ. κ. Χρήστο Καβαλή και όλα τα Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής για τη συνεχή τους υποστήριξη καθώς και για την κάλυψη μέρους των εξόδων της εκδρομής, και τέλος τον Γενικό Δ/ντή του ξενοδοχείου Palm Royale κ. Γιώργο Πάλλη, ο οποίος έκανε «τα αδύνατα, δυνατά» για να διασκεδάσουν κατά το μέγιστο οι αθλητές του Π.Α.Ο.Κ.

 

 

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και πάλι πίσω τον Σεπτέμβριο, αποβλέποντας στην απόκτηση νέων προκρίσεων και τροπαίων.

 

 


ekdromi paok sti safaga 02

 

 

 

 

ekdromi paok sti safaga 03

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης