Ενδιαφέρον από άραβα επιχειρηματία για αγορά μετοχών της κυπριακής ομάδας «Ανόρθωση»


Μετοχές της εταιρείας Ανόρθωση Αμμοχώστου της Κύπρου φαίνεται πως επιθυμεί να αποκτήσει ένας Άραβας επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Σύμφωνα με το sentragoal η συμφωνία για να προβούν σε μία τέτοια κίνηση μέχρι στιγμής παραμένει στα λόγια, αλλά λίαν συντόμως θα περάσει και στις πράξεις, με την καταβολή του ποσού που έχει συμφωνηθεί.

 

Το ποσό βέβαια που θα δοθεί δεν είναι ικανό ώστε να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας, είναι όμως ένα ευκαταφρόνητο πόσο που σίγουρα είναι καλοδεχούμενο από κάθε άποψη, ειδικά τώρα που η εταιρεία αναζητά χρήματα μέσα από την εκστρατεία εξεύρεσης του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που πρέπει να βρεθεί μέχρι και τα μέσα του Μαρτίου, μέχρι στιγμής τα έσοδα που έχουν μαζευτεί είναι περίπου 200.000 ευρώ.

 

Ο Άραβας επιχειρηματίας που πρόκειται να αγοράσει τις μετοχές της εταιρείας στο παρελθόν είχε παρακολουθήσει και από κοντά τους αγώνες της ομάδας και είχε ξεναγηθεί και στις εγκαταστάσεις της. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι συνεργάζονταν ήδη και επαγγελματικά με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, Θέμη Βιολάρη, προτού πει το αναπάντεχο «ναι».

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης