Επίσκεψη του Αιγυπτίου Υπουργού Μεταφορών Hany Dahy στο νέο λιμάνι Λεμεσού στην Κύπρο


Ως ιδιαίτερα σημαντικά και ουσιαστικά χαρακτήρισε τα έργα που γίνονται από την Αρχή Λιμένων Κύπρου στο νέο λιμάνι Λεμεσού, ο Αιγύπτιος Υπουργός Μεταφορών Υπουργός Μεταφορών Hany Dahy, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους του λιμανιού, στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κύπρο.

 

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Αρχής Λιμένων Αλέκο Μιχαηλίδη και τον Λιμενάρχη Γιώργο Πούρο, ο κ.Dahy είδε επί τόπου τα έργα που αφορούν κυρίως την επέκταση της προβλήτας και της νέας αίθουσας επιβατών.

 

Ακολούθως, ο Αιγύπτιος Υπουργός μετέβη στο λιμεναρχείο, όπου παρέλαβε από τον λιμενάρχη αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ΑΛΚ και αναχώρησε για το αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Πούρος, ο κ. Dahy ανέφερε πως ο ίδιος θεωρεί ουσιαστικά τα έργα που προωθεί η ΑΛΚ και πως θα βοηθήσουν καταλυτικά στην ανάπτυξη του λιμανιού.

 

Ο λιμενάρχης ανέφερε επίσης πως με την αναμενόμενη ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης της προβλήτας σε 16 περίπου μήνες, θα αρχίσουν οι διαδικασίες για την αγορά των τριών νέων γερανογεφυρών, που αναμένεται να δώσουν νέα δυναμικότητα στο λιμάνι της Λεμεσού.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης