Τούτες τις Άγιες Ημέρες, στο πλευρό των τροφίμων του Ελληνικού Γηροκομείου Καΐρου βρέθηκε η Γενική Πρόξενος Λαμπρινή Κομίνη (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)


 

 

 

Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές από τις επισκέψεις των επισήμων στο χώρο που αποτελεί πλέον το ζεστό καταφύγιο για τους Αιγυπτιώτες της Τρίτης Ηλικίας, στο Ελληνικό Γηροκομείο Καΐρου.

 

 

 

Η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στο Κάιρο κα Λαμπρινή Κομίνη βρέθηκε στο πλευρό τους, τούς μίλησε και συζήτησε μαζί τους επί αρκετή ώρα, σήμερα, προπαραμονή των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα γιορταστικό περιβάλλον που έχει ετοιμάσει ήδη η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

 

 

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Και όσοι λίγοι βρεθήκαμε εκεί, δεν μπορέσαμε να κρύψουμε τα συναισθήματά μας, από τους Γέροντες που αντιλαμβάνονται την ομορφιά των ημερών αυτών, αλλά δεν μπορούν τη ζήσουν όπως παλαιότερα όταν ήταν νέοι…

 

 

 

Άλλοι σε καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια, και άλλοι απολαμβάνοντας τις φροντίδες της ΕΚΚ, δεν έκρυψαν καθόλου τα δάκρυα της ψυχής τους στα λίγα λόγια αγάπης, τόσο από την κα Πρόξενο όσο και από τα στελέχη της ΕΚΚ, που βρίσκονται συνεχώς κοντά τους.

 

 

 

Μαζί με την κα Κομίνη, τους τροφίμους επισκέφθηκαν σήμερα τόσο η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Οίκου Ευγηρίας κα Στέλλα Κυριάζη όσο και ο Κοινοτικός Επίτροπος κ. Αντώνης Διαμαντίδης, ο Δ/ντής του Νοσοκομείου Δρ Σαμουήλ, η ιατρός κα Μαυρουδή και η Δ/ντρια του Γηροκομείου κα Αγγέλα Χαραλαμποπούλου, παρόντος και του αδελφού της κας Στέλλας Κυριάζη, Αντώνη Συναδινού.

 

 

 

Η κα Κομίνη ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή, ευχαρίστησε για το έργο του το προσωπικό του Γηροκομείου και του Νοσοκομείου και απέδωσε εύσημα στο έργο της Ελληνικής Κοινότητας και ειδικότερα στην προσφορά της κας Στέλλας Κυριάζη.

 

 

 

«Δεν έχουν ανάγκη από λεφτά, αυτοί οι γέροντες. Λίγη συμπόνοια και αγάπη μόνο θέλουν…», είπε από την πλευρά της η κα Στέλλα Κυριάζη, με την κα Κομίνη να τονίζει ότι πολύ σύντομα θα επισκεφθεί και πάλι τους Έλληνες γέροντες, στους οποίους προσέφερε συμβολικά και όμορφα δώρα, με αφορμή τις Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

 

Και κάτι ακόμη: η Γενική Πρόξενος κα Κομίνη ήταν από τους λίγους διπλωμάτες που παρακάθησε τόσο πολύ χρονικό διάστημα για να συζητήσει τόσο πολύ και με τους τροφίμους και με τους υπευθύνους τους Ιδρύματος.

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 01

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 02

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 03

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 04

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 06

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 07

 

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 08

 

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 09

 

 

 

 

 

 

 

 

proxenos girokomeio xristougenna 2015 10

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης