Από τον Δήμαρχο της Λαμίας έγινε θερμά δεκτός ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αιγύπτου στην Αθήνα


 

 

 

 

 

 

Στο Δήμο της Λαμίας βρέθηκε στις 19 Απριλίου ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Dr. Huseein Marie Mahmoud, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη, στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και στη συνέχεια στο Δημαρχείο όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

 

 

Τον Dr. Huseein Marie Mahmoud συνόδευε στην επίσκεψη του ο Διευθυντής του Πλανηταρίου της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, Dr. Omar Fikry.

 

 

 

 

 

Σε δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε:

 

 

 

 

 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή που υποδέχομαι στο Δήμο Λαμιέων τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Dr. Huseein Marie Mahmoud.

 

 

 

 

Με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Δήμο μας ο κ. Μορφωτικός Ακόλουθος, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να επιδιώξουμε να ενισχύσουμε κάθε είδους δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην ανάπτυξη της Ελληνο-Αιγυπτιακής περιφερειακής συνεργασίας.

 

 

 

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Διευθυντή του Πλανηταρίου της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, Dr. Omar Fikry, το ενδεχόμενο στενότερης συνεργασίας του Πλανηταρίου με το Κακογιάννειο Αστεροσχολείο στην Υπάτη.»

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων προσκάλεσε, τέλος, τον κ. Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου να επισκεφθεί επίσημα το Δήμο της Λαμίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης