Τον Άγιο Κωνσταντίνο Καΐρου θα επισκεφτεί η μεγάλη Ευεργέτιδα Αικατερίνη Σοφιανού, αρχές τις εβδομάδες, για τα έργα ανακαίνισης του ναού


 

 

 

 

 

Την ατέλειωτη αγάπη της για το ναό που τόσο αγάπησε από την παιδική της ηλικία, και πλέον τη μεγάλη ευεργέτιδα των έργων ανακαίνισής του, τον επιβλητικό Κοινοτικό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου Καΐρου, θα επισκεφτεί αρχές τις εβδομάδας, η αιγυπτιώτισσα επιχειρηματίας Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη, για να δει από κοντά την πορεία αποκατάστασης της εκκλησίας αυτής που έχει συνδεθεί με την ιστορία του Καϊρινού Ελληνισμού.

 

 

Να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη φάση ανακαίνισης που ξεκίνησε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, τώρα η κα Σοφιανού θα ολοκληρώσει το μεγάλο αυτό έργο, που όλη η παροικία θα έχει την ευκαιρία θαυμάσει – συν Θεώ – στην προσεχή πανήγυρη του ναού, στις 21 Μαΐου 2019.

 

 

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι πρόσφατα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος επισκέφθηκε το ναό, για να δει την πορεία των έργων.

 

 

Μεγάλο έργο, μεγάλη η αγάπη της Ευεργέτιδας κας Αικατερίνης Μπελεφάντη – Σοφιανού, που πολλές φορές έχει δηλώσει στο παρελθόν πόσο την έχει αγγίξει το γεγονός ότι μικρή ερχόταν με την οικογένειά της, τον πατέρα της, τη μητέρα της και τα αδέλφια της, στο ναό αυτό, όπου η τεράστια συμβολή της στα έργα ανακαίνισης αποτελεί το πιο όμορφο κερί στη μνήμη των αειμνήστων γονέων της, Παντελή και Αγγελικής, που από εκεί ψηλά που βρίσκονται, σίγουρα θα της δίνουν την ευχή τους για το έργο που τώρα επιτελεί, αλλά και για την ονομαστική της εορτή, που σήμερα και αύριο εορτάζει.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης