Στην Κύπρο η συντεχνία Εργαζομένων πετρελαιοειδών Αιγύπτου


Την Κύπρο επισκέπτεται από τις 20 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Συντεχνίας Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή της Αιγύπτου (General Trade Union of Petroleum Worker – GTUPW), με πρόσκληση της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ.

 

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ, Πάμπη Κυρίτση, ο οποίος τούς ενημέρωσε για το κυπριακό πρόβλημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και το συνδικαλιστικό κίνημα στην Κύπρο. Αντάλλαξαν επίσης απόψεις για ζητήματα που αφορούν το διεθνές συνδικαλιστικό κίνημα.

 

 

Η αιγυπτιακή αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με κλιμάκιο του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ με επικεφαλής το Γ.Γ. Αθω Ελευθερίου. Έγινε αλληλοενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην Κύπρο και στην Αίγυπτο.

 

 

Όπως αναφέρεται, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη συνεργασία που συμφώνησαν να έχουν οι δύο Οργανώσεις, σε ζητήματα που αφορούν την εξόρυξη υδρογονανθράκων από τις ΑΟΖ των δύο χωρών.

 

 

Συμφωνήθηκαν επίσης οι τρόποι με τους οποίους θα γίνεται αλληλοενημέρωση και θα ανταλλάσσονται απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στον κλάδο των πετρελαιοειδών σε Κύπρο και Αίγυπτο.

 

 

Οι δύο Οργανώσεις συμφώνησαν να αναβαθμίσουν τις διμερείς τους σχέσεις και την αλληλοστήριξη των εργαζομένων που εκπροσωπούν.

 

 

Στη διάρκεια της παραμονής τους στην Κύπρο θα επισκεφθούν εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών και αξιοθέατα.

 

 

Πηγή: sigmalive.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης