Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο από την Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας


 

Τη βεβαιότητά τους ότι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα αξιοποιήσει το έργο του «Παγκόσμιου Ελληνισμού» εκφράζει με τη συγχαρητήρια επιστολή της η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας, μία από τις ιστορικότερες Κοινότητες Ελλήνων στον κόσμο και η παλαιότερη στην Αίγυπτο.

 

«Κε Πρόεδρε, είμαστε βέβαιοι για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που θα αναπτύξετε με τον Παγκόσμιο Ελληνισμό», τονίζουν συγκεκριμένα στην επιστολή, που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ιωάννης Σιόκας και η Γενική Γραμματέας κα Άρτεμις Γεροντάκη, συγχαίροντας τον  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

 

Παράλληλα, σημειώνεται η προσδοκία της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας ότι η θητεία του Έλληνα Προέδρου θα συνδεθεί άρρηκτα με καρποφόρες ενέργειες για την ευόδωση των προσδοκιών και των οραμάτων και την υλοποίηση των στόχων των «εκτός των τειχών» Ελλήνων.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της ΕΚΑ προς τον Πρόεδρο κ. Προκόπη Παυλόπουλο έχει ως εξής:

 

 

Εξοχότατε κε Πρόεδρε,

 

Με χαρά και αίσθηση ικανοποίησης σάς εκφράζουμε, διερμηνεύοντας και τα ανάλογα αισθήματα των συναδέλφων μας της Κοινοτικής Επιτροπής αλλά και ολόκληρης της Αλεξανδρινής Παροικίας, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία σας στα νέα σας καθήκοντα, όπως είμαστε βέβαιοι για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που θα αναπτύξετε με τον «Παγκόσμιο Ελληνισμό».

 

Πιστεύουμε ότι η θητεία σας θα συνδεθεί άρρηκτα με καρποφόρες ενέργειες για την ευόδωση των προσδοκιών και των οραμάτων, και την υλοποίηση των στόχων των «εκτός των τειχών» Ελλήνων.

 

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΤ. ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ                                    Γ. ΣΙΟΚΑΣ

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης