Ο ετήσιος έπαινος της Αδελφότητας Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αρχόντισσα Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

 

 

 

 

Με τις ευχές του Προκαθημένου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, απονεμήθηκε φέτος ο ετήσιος έπαινος της της Αδελφότητας των Οφφικιάλων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ» στην Αρχόντισσα Αικατερίνη Σοφιανού Μπελεφάντη.

 

 

 

 

 

 

Είστε μία Αιγυπτιώτισσα Καϊρινή που τιμά το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και τον Ελληνισμό στη Χώρα του Νείλου, τόνισε από την πλευρά του ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος προς την κα Σοφιανού, αποκαλώντας την «Αξία» τόσο ο Πατριάρχης Θεόδωρος, οι συλλειτουργούντες Αρχιερείς του Θρόνου όσο και οι παριστάμενοι Οφφικίαλοι, οι επίσημοι και ο κόσμος, κατά την επίσημη απονομή, που πραγματοποιήθηκε κατά τη πανηγυρική και πατριαρχική Θεία Λειτουργία της εορτής της πολυαιώνιας Μονής του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον έπαινο εκ μέρους όλων των Οφφικιάλων παρέδωσε σε κλίμα συγκίνησης ο Πρόεδρος της Αδελφότητας καθηγητής Θεόδωρος Παναγόπουλος, τονίζοντας την προσφορά της κας Σοφιανού προς το ιεραποστολικό Πατριαρχείο, το Γένος και την Ορθοδοξία.

 

 

 

 

 

 

 

Από την πλευρά της, η Αιγυπτιώτισσα επιχειρηματίας εξέφρασε τη χαρά της που σε αυτές τις αναστάσιμες στιγμές, έχουμε την ευλογία να παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τον Πατριάρχη Θεόδωρο.

 

 

 

 

 

 

 

Και η κα Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη προσέθεσε:

 

 

 

 

 

 

» Προσωπικά, όμως δεν μπορώ να παραλείψω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, προς εσάς Μακαριώτατε, που με τη δική σας αγάπη, νιώθω ότι μέσα σε αυτά τα αγιασμένα χώματα που περπάτησε η Αγία Οικογένεια και μαρτύρησε ο Άγιος Γεώργιος, νιώθω ότι μού δίνετε την ευκαιρία, και σήμερα και κάθε μέρα που σάς έχω δίπλα μου, να νιώθω την Ανάσταση στην καρδιά μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι περιττό να πω ότι θα συνεχίσω και εγώ και όλοι μας να είμαστε στο πλευρό Σας και στο έργο Σας, μαζί με τον άξιο Πρόεδρό μας κ. Θεόδωρο Παναγόπουλο και το ΔΣ των Οφικιάλων που τούς ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη μεγάλη τιμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό μόνο που θέλω να παρακαλέσω εσάς, Άγιε Πατέρα και Δέσποτα, είναι να συνεχίσετε πάντοτε να είστε εσείς κοντά μας και να μάς ενδυναμώνετε για να μπορούμε να πατάμε στα βήματα που μάς δίδαξαν οι πατεράδες μας, οι παπούδες μας και η πίστη μας στον Αναστημένο Χριστό.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την ευχή σας, το μήνυμα της Ορθοδοξίας να λάμψει παντού σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο και να φτάσει στα πέρατα της οικουμένης…

 

 

 

 

 

 

 

 

Χριστός Ανέστη, Μακαριώτατε!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης