Ο τέως ΥΦΥΠΕΞ Τ. Κουΐκ ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, Ν. Βαδή, για την «εξαιρετική συνεργασία»


 

 

 

«Φίλε Νικόλα,

 

 

Με το τέλος της θητείας μου ως Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος και για τον Απόδημο Ελληνισμό, θέλω να σε ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία μας».

 

 

Έτσι ξεκινάει την ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου κ. Νικόλα Βαδή, ο μέχρι χθες Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού κ. Τέρενς Κουΐκ.

 

 

«Σε όλα αυτά τα δύο χρόνια και οκτώ μήνες προσπάθησα να είμαι κοντά στη Διασπορά μας σε όλο τον κόσμο», προσθέτει ο κ. Κουΐκ, επισημαίνοντας ωστόσο ιδιαίτερα ότι ήταν «ακόμα πιο κοντά με τον Ελληνισμό της Αιγύπτου και με πολλές προσωπικές επισκέψεις και μέσω δράσεων του προγράμματος ΝΟΣΤΟΣ που πραγματοποιήσαμε στη τριμερή μας Ελλάδας Κύπρου Αιγύπτου».

 

 

«Επίσης προσπάθησα να συμβάλω στην ενότητα της Ομογένειας, να λύσω προβλήματά της, χωρίς να αναμειγνύομαι ταυτόχρονα στα εσωτερικά των Φορέων της», επισημαίνει ο τέως Υφυπουργός Εξωτερικών.

 

 

Και ο κ. Κουΐκ καταλήγει στην επιστολή του προς τον κ. Νικόλα Βαδή

 

 

«Το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική μου διεύθυνση δεν αλλάζουν και είναι πάντα στη διάθεσή σου. Θα είμαι κοντά στους φίλους του Καΐρου από όποιο νέο μετερίζι.

 

 

Με εκτίμηση και φιλία

 

 

Τέρενς»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης