Μάς εγκατέλειψε για πάντα το γελαστό βλέμμα του Τάκη Βολόπουλου, ενός εκ των συνιδιοκτητών του ιστορικού Jolley’s στο Κάιρο


Για πάντα μάς εγκατέλειψε ο Τάκης Βολόπουλος, ο ένας εκ των συνιδιοκτητών του ιστορικού τουριστικού γραφείου Jolley’s. Ένας Αιγυπτιώτης, που τίμησε τον Ελληνισμό του Καΐρου, με το έργο του, αλλά πάνω από όλα με την ανθρωπιά του και την αγάπη του για τον κόσμο. Μία αγάπη, που και ο κόσμος του την ανταπέδωσε όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, που ο αείμνηστος Τάκης έδινε γενναία μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο. Μία κατάσταση, που επιδεινώθηκε για την οικογένεια Βολόπουλου και πριν από δύο μήνες, όταν χάθηκε ο πατέρας του, ο Παναγιώτης Βολόπουλος σε ηλικία 90 ετών.

 

Συντετριμμένος είναι από τον χαμό του αδελφού του, ο Γιώργος Βολόπουλος, η μητέρα τους Ελένη και η σύζυγος του εκλιπώντος κα Ειρήνη Βολόπουλου (το γένος Κλαδάκη) και τα δύο παιδιά του, ο Πάνος και η Χριστίνα. Συντετριμμένη και η παροικία, που έχασε ένα από τα πιο άξια στελέχη της.

 

Συγκλονισμένη και η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, που θρηνεί ένα από τα πιο σημαντικά της μέλη.

 

Τα συλλυπητήριά του μετέφερε προσωπικά στην οικογένεια του εκλιπώντος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής, όπου με τον αξέχαστο Τάκη Βολόπουλο, διατηρούσε μακρόχρονη φιλία, καθώς και άλλα μέλη της Κοινοτικής Επιτροπής, που συνδέονταν στενά με τον πρόωρα χαμένο Τάκη.

 

Ο Κωνσταντίνος Βολόπουλος ήταν 60 ετών. Πέθανε μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή.

 

Η κηδεία του αλησμόνητου Αιγυπτιώτη, θα γίνει το Σάββατο 24 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, στο Ελληνικό Νεκροταφείου του Αγίου Γεωργίου στο παλαιό Κάιρο. 

One response to “Μάς εγκατέλειψε για πάντα το γελαστό βλέμμα του Τάκη Βολόπουλου, ενός εκ των συνιδιοκτητών του ιστορικού Jolley’s στο Κάιρο”

  1. TAKIS LITSAKIS says:

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης