«Η Αίγυπτος αποτελεί σημαντικό εμπορικό εταίρο της Ελλάδας», τονίζει ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης


 

 

 

 

Με τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου, Ταρέκ Καμπίλ, συναντήθηκε στην Αθήνα ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

 

 

 

 

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα, Φαρίντ Μονίμπ και αιγυπτιακής αντιπροσωπείας, τέθηκαν οι οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο, οι οποίες βρίσκονται σε φάση δυναμικής ανόδου, στο πλαίσιο της συνολικής ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αντιπροεδρίας, ο κ. Δραγασάκης υπογράμμισε τη σημασία της Αιγύπτου ως εμπορικού εταίρου της Ελλάδας, αλλά και ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή, επισημαίνοντας τις προοπτικές που διανοίγονται στις διμερείς συναλλαγές.

 

 

 

 

Σημείωσε ότι οι δύο χώρες συνιστούν ισχυρούς διαμετακομιστικούς κόμβους σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας ότι η συντονισμένη συνεργασία τους μπορεί να επιφέρει αμοιβαία οφέλη. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στον τομέα της ενέργειας και στις προοπτικές που διανοίγονται.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης