Η «Αλ Αχράμ» για τις ευχές του Αλεξανδρείας Θεοδώρου προς τον Πρόεδρο Αλ Σίσι και όλους τους Μουσουλμάνους για το Μεγάλο Μπαϊράμι


 

 

 

 

Πολύ μεγάλη προβολή επεφύλαξε στην ηλεκτρονική της και μάλιστα αραβόφωνη έκδοση, η «Αλ Αχράμ», στις ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, για τη μουσουλμανική εορτή του Μεγάλου Μπαϊραμιού που ξεκινάει αύριο.

 

 

Χθες μάλιστα όλο το απόγευμα, η είδηση βρισκόταν στις πέντε πρώτες ειδήσεις της ηλεκτρονικής εφημερίδας, που διαβάζεται από εκατομμύρια αραβόφωνους όλου του κόσμου.

 

 

Με τίτλο «Ο Πατριάρχης Θεόδωρος συγχαίρει τον Πρόεδρο Αλ Σίσι, τον Μεγάλο Ιμάμη του Ελ Άζχαρ για την Εορτή της Θυσίας», η αιγυπτιακή εφημερίδα μεταφέρει τα συγχαρητήρια του ελληνορθόδοξου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β΄ προς τον Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, με την ευκαιρία της Εορτής της Θυσίας (Αΐντ Ελ Άντχα), ευχόμενος προς τον Αιγύπτιο ηγέτη «ευλογημένη εορτή» (Αΐντ Μουμπάρακ).

 

 

Επίσης, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος συγχαίρει τον Μεγάλο Ιμάμη του Ελ Άζχαρ Δρ Άχμεντ Ελ Τάγιεμπ και τον Μεγάλο Μουφτή της Αιγύπτου Δρ Σάουκι Αλάμ καθώς όλους τους Μουσουλμάνους, καλώντας τον Θεό να προστατεύει την Αίγυπτο, την ηγεσία της χώρας, τον στρατό, την αστυνομία και τον λαό της χώρας.

 

 

Και το ρεπορτάζ καταλήγει με τις ευχές του Αλεξανδρινού Προκαθημένου, η μουσουλμανική αυτή εορτή αυτή να ενισχύει πάντοτε την αδελφοσύνη μεταξύ των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων. Και με ειρήνη και ευτυχία να ευλογείται η αγαπημένη μας Αίγυπτος – όπως τονίζει ο Πατριάρχης Θεόδωρος – και ολόκληρος ο κόσμος, με ευλογίες για ειρήνη και ασφάλεια.

 

 

Να σημειωθεί τέλος ότι του όλου ρεπορτάζ, κυριαρχούσε μία επίσημη φωτογραφία του Πατριάρχου Θεοδώρου που ευλογεί από το ιερό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης