Με τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας και της Κύπρου, η έκθεση «CBIPF 2018 – Ιθαγένεια», που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο (ΦΩΤΟ)


 

 

 

 

Με τη δυναμική παρουσία της Ελλάδας και της Κύπρου, οι δύο χώρες απέδειξαν τη σημαντική θέση που κατέχουν στο χώρο της αξιοποίησης κα επένδυσης ιδιοκτησιών, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτή συνδυάζεται και από προνόμια που προσφέρουν οι δύο χώρες σε όσους επιθυμούν να διαμείνουν μόνιμα σε αυτές, αγοράζοντας κατοικία.

 

 

Έτσι, στην έκθεση «CBIPF 2018 – Ιθαγένεια», ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον των Αιγυπτίων που ήρθαν να ενημερωθούν για τις παροχές και τις δυνατότητες των προγραμμάτων αυτών.

 

 

Να σημειωθεί μάλιστα ότι στα εγκαίνια της εν λόγω έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Καΐρου, το Ελληνικό περίπτερο που διοργάνωσε η «Enterprise Greece Invest & Trade» εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Ζησιμάτος, που ήρθε από την Αθήνα, καθώς παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Καΐρου κ. Αλέξανδρος Καζαμίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης