Παρουσία πολύ κόσμου στην Αλεξάνδρεια, η κοπή της πίτας της Κυπριακής Αδελφότητας


 

 

Για πρώτη φορά από την ίδρυση της η Κυπριακή Αδελφότητα Αλεξανδρείας τέλεσε την καθιερωμένη τελετή της κοπής της Βασιλόπιτας, που έλαβε χώρα στα γραφεία της Αδελφότητας, και καλεσμένη ήταν όλη η παροικία.

 

 

 

Την τελετή ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, Αρχιμανδρίτης Ραφαήλ, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Μακαριωτάτου προς την Κυπριακή Αδελφότητα.

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Ε.Ν.Ο.Α. κ. Εδμόνδος Κασιμάτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων Αλεξανδρείας “Πτολεμαίος α’” κα Λιλίκα Θλιβίτη, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Αλεξανδρείας κα Αλίκη Αντωνίου, οι Πρόσκοποι και οι Οδηγοί της Αλεξάνδρειας και πλήθος κόσμού.

 

 

 

Στον χαιρετισμό της η Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας κα Φορμόζη σημείωσε: “ Εκφράζοντας και τον Πρόεδρο μας, κ. Χαραλαμπίδη, ο οποίος απουσιάζει στην Ελλάδα, αλλά και τα Μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας μας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που με την παρουσία σας σήμερα μας τιμάτε κατά την πατροπαράδοτη Κοπή της Βασιλόπιτας.

 

 

 

Για μας η σημερινή ημέρα έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι ιστορικής σημασίας μιας και για πρώτη φορά από την ίδρυση μας πραγματοποιούμε μία τέτοια εκδήλωση και σας υποσχόμαστε ότι δε θα είναι η τελευταία.

 

 

 

Είμαστε χαρούμενοι που σε αυτήν βρίσκεστε όλοι εσείς παρόντες. Εκ μέρους όλων μας εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.”

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης