Η Ν. Μάκραμ για τον απερχόμενο Έλληνα Πρέσβη: «Ο κ. Διάμεσης ήταν και θα είναι πραγματικός φίλος της Αιγύπτου και του λαού της»


 

 

 

 

Με πολύ θερμά λόγια αποχαιρέτησε τον απερχόμενο Έλληνα Πρέσβη στο Κάιρο κ. Μιχαήλ Χρήστο Διάμεση, η Υπουργός Διασποράς και Μεταναστευτικής Πολιτικής της Αιγύπτου κα Ναμπίλα Μάκραμ, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα ολοκληρώνεται η θητεία του Έλληνα διπλωμάτη στη Χώρα του Νείλου, πριν συνεχίσει την αποστολή του στην Τουρκία.

 

 

«Ήσασταν και παραμένετε ένας πραγματικός φίλος της Αιγύπτου και του αιγυπτιακού λαού», τόνισε η κα Μάκραμ, προσφέροντάς του μία τιμητική πλακέτα για την όλη συνεργασία που είχαν τα τρία τελευταία χρόνια, στα οποία αναγεννήθηκε και η «Επιστροφή στις Ρίζες», το πρόγραμμα «ΝΟΣΤΟΣ» για πολλούς Αιγυπτιώτες, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ένα πρόγραμμα, όπως είπε η Υπουργός, που έφερε πιο κοντά τις τρεις χώρες Αιγύπτου, Ελλάδας και Κύπρου και μετέφερε το σημαντικό μήνυμα στον κόσμο ότι η Αίγυπτος είναι μία πραγματικά ασφαλής χώρα.

 

 

Από την πλευρά του, ο Έλληνας Πρέσβης κ. Μιχάλης Χρήστος Διάμεσης εξέφρασε τις βαθιές ευχαριστίες του καθώς και την εκτίμησή του προς τον Υπουργό κα Ναμπίλα Μάκραμ για την θερμή υποδοχή και τιμή, τονίζοντας ότι η Αίγυπτος αποτελεί πλέον μία δεύτερη πατρίδα του και που δε θα ξεχάσει, εκφράζοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει πάντοτε τις υπηρεσίες του για την ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης