Συνεπής και φέτος στο ραντεβού του ο Αη Βασίλης με τα παιδιά του Ορθόδοξου Πνευματικού Πατριαρχικού Κέντρου στη Σούμπρα του Καΐρου


Όπως κάθε χρόνο, ο Αη Βασίλης έφθασε στο Ορθόδοξο Πνευματικό Πατριαρχικό Κέντρο της Σούμπρας, στην ώρα του! Αμέσως μετά την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία της 4ης Ιανουαρίου, που ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μέμφιδος και Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου κ. Νικόδημος, συνεπικουρούμενος από τον ιερό κλήρο και παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Κήμη Φλεβοτομά, των Κοινοτικών Επιτρόπων Καΐρου κ.κ. Στέφανου Αργυρίου και Αντώνη Διαμαντίδη, του Προέδρου του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Καΐρου κ. Γιώργου Καλλίδη, του βοηθού Περιφερειακού Εφόρου Αποδήμων Προσκόπων κ. Αλέκου Καζαμία, της Αντιπροέδρου της Φιλοπτώχου κας Βάσως Γαζή , της Αντιπροέδρου της «Μαρίας Αιγυπτίας » κας Ευαγγελίας Θηραίου, της Επιτίμου Προέδρου του ίδιου ιστορικού σωματείου κας Δέσποινας Φλεβοτομά, του Συμβούλου της ΕΚΚ κ. Αδαμάντιου Γεωργίου, του Αρχηγού του Προσκοπικού Συστήματος Καΐρου κ. Ανδρέα Γιόσρι, του εκπροσώπου του αραβόφωνου Συστήματος Προσκόπων Ντάχερ Δρ Ναντίμ Εσκάνταρ και πολύ κόσμου.

Η Θεία Λειτουργία έγινε σε κατανυκτικό κλίμα, το λόγο κύρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροοπολίτης κ. Νικόδημος και αμέσως μετά, άρχισε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στην παρακείμενη του ναού των Αγίων Αναργύρων Αίθουσα του Κέντρου, με το καλωσόρισμα του Προέδρου κ. Γιώργου Ζουμπουλίδη, δίπλα από τη φάτνη και το πλούσια στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με την Αντιπρόεδρο κα Ζωζώ Αλιμοπέρτη να μεταφέρει το μήνυμα της ημέρας στον κόσμο και την Γραμματέα κα Μαρία Χέλμη να κάνει έναν πλήρη απολογισμό των δραστηριοτήτων του Κέντρου για τη χρονιά που μάς πέρασε.

Ης κοπής της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας προηγήθηκε οι χαιρετισμοί του Προέδρου κ. Ζουμπουλίδη, του Δεσπότη Νικόδημου και του εκπροσώπου της ΕΚΚ κ. Φλεβοτομά.

Το φλουρί, με το λαχνό που τράβηξε ο πιο μικρός Σουμπριανός, ο Δημητράκης Γαράουι, έπεσε στον κ. Παύλο Παπασάββα, αποτελώντας πράγματι ένα συμβολικό δώρο για να πάρει δύναμη και κουράγιο για τον πρόσφατο χαμό της μονάκριβης μητέρας του.

Τέλος, εν μέσω τραγουδιών των εορτών, ο Αη Βασίλης μοίρασε τα δώρα στα παιδιά που είχαν έρθει στη γιορτή. Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

protoxronia sti soumbra 2015 03

 

 

protoxronia sti soumbra 2015 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης