Η συγκίνηση του Κυριάκου και της Στέλλας Κυριάζη, όταν υποδέχονται τη νεόνυμφη κόρη τους Σεσίλ με τον Μάρκο Σαρουμπίμ (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

Με παραδοσιακή αιγυπτιακή μουσική και τραγούδια αλλά και χορούς, αλλά και με τη συγκίνηση να καταγράφεται έντονη στα πρόσωπά τους, ο Κυριάκος και η Στέλλα υποδέχτηκαν στην Χουργκάντα τη νιόνυμφη κόρη τους, Σεσίλ, που ένωσε τη ζωή της πριν από μία μέρα με τον Μάρκο Σαρουμπίμ στον ναό του Αγίου Γεωργίου παλαιού Καΐρου. Εκείνη ήταν η μέρα της εκκλησίας.

 

 

 

 

Την επομένη, άρχισε ήδη το γκέντι στην παραθαλάσσια πόλη και το οποίο αναμένεται να κρατήσει συνολικά τρεις ημέρες, με πολλούς φίλους της οικογένειας Κυριάζη, Έλληνες Αιγυπτιώτες αλλά και Αιγυπτίους, να έχουν κατακλύσει το ξενοδοχείο «Κυριάζη» στο Σόμα Μπέι, κοντά στο λιμάνι της Σαφάγκας, για να πουν τα καλορίζικα, το «μαμπρούκ» στο νέο ζευγάρι.

 

 

 

 

Και έτσι βλέπει κανείς ότι τα έθιμα της χαράς του κάθε λαού, πόσω μάλλον δε της Ελλάδας και της Αιγύπτου, αναδεικνύουν στις ψυχές τους το θεσμό του γάμου και τού δίδουν τη ανάλογη σημασία. Έτσι, όπως σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ο γάμος κρατάει και τρεις ημέρες, έτσι και στην Αίγυπτο, και ακόμη περισσότερο όταν ο ένας από τους νεόνυμφους προέρχεται από μία μεγάλη αιγυπτιώτικη οικογένεια, που πάντοτε προσφέρει στην παροικία.

 

 

 

 

Έρχεται λοιπόν η στιγμή που βλέπεις ότι η Στέλλα Κυριάζη και ο εξαίρετος σύζυγός της Κυριάκος Κυριάζη προσφέρουν πολλά, όπου μπορούν, σε όσους το έχουν ανάγκη, αλλά και εκείνοι, ως αληθινοί στην ψυχή, δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα συναισθήματα χαράς που έχουν όταν βλέπουν ευτυχισμένη την κόρη τους Σεσίλ.

 

 

 

 

Μαζί στη χαρά τους, τα αδέλφια της Στέλλας Κυριάζη, η Σούλα Χόσαρι, ο Αντώνης Συναδινός και ο Σπύρος Συναδινός αλλά και Έλληνες πάροικοι: ο συνάδελφός της Κοινοτικός Επίτροπος Καΐρου κ. Μιχάλης Γκρουνστέιν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρος Καζαμίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Ανδρέας Ρούσσος, οι πάροικοι Λεωνίδας Φωντριέ και Στέλιος Χαλκιάς, με τις οικογένειές τους. Και φυσικά και το ΠΥΡΑΜΙΣ, που με πολύ χαρά παρουσιάζει το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο από την υποδοχή των νεονύμφων:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One response to “Η συγκίνηση του Κυριάκου και της Στέλλας Κυριάζη, όταν υποδέχονται τη νεόνυμφη κόρη τους Σεσίλ με τον Μάρκο Σαρουμπίμ (ΒΙΝΤΕΟ)”

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης