Άλλαξε η ώρα της Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, για τις 25 Μαρτίου στις 3 μ.μ. – Το ΠΥΡΑΜΙΣ θα τη μεταδώσει απ” ευθείας (LIVE)


 

 

 

Αλλαγή ώρας έχουμε για την προσεχή διεξαγωγή της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου, που θα διεξαχθεί τελικά την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 3 μ.μ. ακριβώς (και όχι στις 7 μ.μ., όπως είχε έχει ήδη ανακοινωθεί στο παροικιακό «ΝΕΟ ΦΩΣ»).

 

 

 

 

Αυτό αποφάσισε το ΔΣ του ΕΝΟΚ και μάς ενημέρωσε ο Πρόεδρος του ιστορικού Σωματείου κ. Γιώργος Χαγιάτ, επί της προεδρίας του οποίου έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές στον ΕΝΟΚ, που αναβάθμισαν κατά πολύ τη γενικότερη εικόνα του αθλητικού καϊρινού σωματείου.

 

 

 

 

Επίσης, να σημειωθεί ότι οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΕΝΟΚ θα μεταδοθούν LIVE από την αιγυπτιώτικη ενημερωτική ιστοσελίδα ΠΥΡΑΜΙΣ.

 

 

 

 

Καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσης του ΕΝΟΚ, που τα τελευταία χρόνια μάς έχει πραγματικά εκπλήξει με την αρτιότατη παροχή υπηρεσιών στο εντευκτήριό του, το «ομορφότερο ελληνικό μπαλκόνι στον ποταμό Νείλο», και μάλιστα με πραγματικά συμφέρουσες τιμές για όλους τους Έλληνες και με την ανιοδιοτελή προσφορά όλων των Μελών του ΔΣ (και ιδιαιτέρως του Μέλους του ΔΣ κ. Άγγελου Αθανασούλη που έχει επωμιστεί με την ευθύνη του άψογου εντευκτηρίου) και οι οποίοι, όλοι τους, έχουν προσφέρει πολλές ώρες από την καθημερινότητά τους για την όμορφη αυτή εικόνα που απολαμβάνουμε όσοι πλέον επισκεπτόμαστε αυτό το μοναδικό στολίδι της παροικίας μας.

 

 

 

 

 

 

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, μπορείτε να πατήσετε το παρακάτω λινκ:

 

 

 

http://www.ustream.tv/channel/pyramisnews

 

 

 

 

Σημειώστε ότι θα πρέπει να αφαιρέσετε τη διαφήμιση από την οθόνη και να περιμένετε το μαύρο να μετατραπεί σε απ’ευθείας αναμετάδοση για πάνω από ένα λεπτό. 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που (μετά την ολοκλήρωση της μετάδοσης θελήσετε να δείτε μαγνητοσκοπημένη τη μετάδοση, πατάτε το ίδιο λινκ και επιλέγετε τα videos και από εκεί υπάρχουν όλες οι μεταδόσεις των τελευταίων ημερών που έχει πραγματοποιήσει το ΠΥΡΑΜΙΣ.

 

 

 

 

 

Το ΠΥΡΑΜΙΣ, πάντα κοντά στον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης