Απερίφραστα καταδίκασε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών την αποτρόπαια δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα της Αιγύπτου


«Καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαια δολοφονία του Γενικού Εισαγγελέα της Αιγύπτου, Hisham Barakat, στο Κάιρο», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 28 Ιουνίου το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

 

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους οικείους του θύματος, στο φίλο λαό και την Κυβέρνηση της Αιγύπτου, καθώς και τη βεβαιότητά μας ότι παρόμοιες ενέργειες που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου είναι καταδικασμένες να αποτύχουν», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ.

 

 

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ

 

 

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο σιϊτικό τέμενος Al-Shadeq της Πόλης του Κουβέιτ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 26 Ιουνίου.

 

«Η δολοφονική αυτή επίθεση, πέρα από μία ακόμη παράλογη πράξη βίας του Ισλαμικού Κράτους, συνιστά και ένα μισαλλόδοξο χτύπημα στον πολυπολιτισμικό και πολυθρησκευτικό χαρακτήρα της Μέσης Ανατολής.

 

Οι τρομοκράτες θα βρουν απέναντί τους ενωμένους όλους τους λαούς που μάχονται κατά της τρομοκρατίας και του θρησκευτικού φανατισμού. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και στην κυβέρνηση του Κουβέιτ», κατέληξε το ελληνικό ΥΠΕΞ.

 

 

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΣΤΗΝ ΣΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ

 

 

Απερίφραστα καταδίκασε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχεία της πόλης Σους της Τυνησίας

 

Το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης, που εξεδόθη στις 26 Ιουνίου, έχει ως εξής:

 

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχεία της πόλης Σους της Τυνησίας.

 

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο λαό και στις κυβερνήσεις της Τυνησίας και των χωρών που θρηνούν θύματα.

 

H Ελληνική Κυβέρνηση εκφράζει την αλληλεγγύη της στη φίλη Τυνησία που δοκιμάζεται από τη βία της τρομοκρατίας και του τζιχαντισμού», καταλήγει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης