Η Κατερίνα Σμαραγδά μιλάει στο Pyramis News


Καλώς ήρθες και σε ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σου εδώ!

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώνετε. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που βρίσκομαι μαζί σας.

 

 

Πώς ξεκίνησε η σχέση σου με το τραγούδι; Πες μας λίγα πράγματα για εσένα.

Η σχέση μου με το τραγούδι μετράει χρόνια. Από μικρή ηλικία ανακάλυψα πως  μέσα από διάφορες δραστηριότητες , μου ταίριαξε η μουσική και κυρίως το τραγούδι. Συμμετείχα στην πρώτη παιδική ορχήστρα orff στην Ελλάδα , έχοντας υπέροχη δασκάλα, μέντορα και άνθρωπο που με μύησε στον δρόμο της μουσικής. Ύστερα, από δική της ιδέα, αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το μουσικό σχολείο του Πειραιά . Εμφανώς, το τραγούδι ήταν αυτό που με κέρδισε. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η σχέση μου με το τραγούδι και μόλις τελείωσα το σχολείο, άρχισα κατευθείαν να τραγουδάω σε μουσικά μεζεδοπωλεία. Παράλληλα με τις σπουδές μου πάντα, πάνω στη λογιστική και τα χρηματοοικονομικά.

 

 

Το 2022 ξεκινάει και η συνεργασία σου με την Spider Music , με την ερωτική μπαλάντα «Σ αγαπώ» όπως και η υπέροχη διασκευή στο τραγούδι «Στα Λιμάνια» . Μίλησε μας για αυτές τις δύο δουλειές σου.

Είμαι πραγματικά ευγνώμον για τη συνεργασία μου με την Spider music και για τις πρώτες μου δουλειές. Το τραγούδι » Σ’αγαπώ » ήταν η πρώτη μου δουλειά σε στίχους και μουσική του Νίκου Κουσβίδη. Στην παραγωγή και σκηνοθεσία ο Κώστας Γοντικάκης. Αισθάνομαι τυχερή για τους συνεργάτες μου, διότι πάνω από όλα είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, πέρα από επαγγελματίες στο είδος τους.

Η διασκευή » Στα λιμάνια » αποτελεί μια δουλειά με ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η έμπνευση στο κομμάτι της διαμόρφωσης και ενορχήστρωσής του ήταν του Κώστα Γοντικάκη. Με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή το project αυτό . Τα αξιόλογα λαϊκά τραγούδια έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Μου ταίριαξε απόλυτα η συγκεκριμένη εκτέλεση.

 

 

Και πάμε στο σήμερα όπου κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο σου τραγούδι με τίτλο «Ευτυχώς» και πάλι από την Spider Music , σε μουσική του Τέρρυ Γοντικάκη και στίχους της Φαίης Κωνσταντινίδου.

Ένα φρέσκο τραγούδι, πρωτότυπο που από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, με συνεπήρε. Ευχαριστώ πολύ τον Τέρρυ Γοντικάκη που μου έδωσε την μουσική του και με εμπιστεύθηκε αλλά και την Φαίη Κωνσταντινίδού για τον μαγευτικό στίχο που μου χάρισε.

 

 

Ένα τραγούδι ξεχωριστό που μας παρασέρνει σε ένα ερωτικό βάλς και αλήθεια ακούγοντας το σε μια άλλη εποχή!

Πράγματι, είναι ένα τραγούδι που εκπέμπει κάτι από άλλη εποχή. Αυτό με γοήτευσε, το γεγονός ότι έχει χαρακτήρα και ποιότητα. Το αγάπησα και χαίρομαι που το ερμήνευσα.

 

 

Σου αρέσει να αλλάζεις στυλ στον τρόπο τραγουδιού σου και γενικά να δοκιμάζεις νέα πράγματα;

Φυσικά και θα δοκίμαζα διαφορετικά στυλ μουσικής αν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω δικό μου και να κουμπώσει στην προσωπικότητα και το ύφος μου.

 

 

Το «Ευτυχώς» υμνεί την αληθινή αγάπη , τι είναι αληθινή αγάπη για εσένα;

Αληθινή αγάπη για εμένα είναι τα ανιδιοτελή αισθήματα που έχουμε για τον άλλο. Εκεί, θεωρώ πως μπορεί να χαρακτηριστεί μια διαπροσωπική σχέση σε αγάπη.

 

 

Το νέο τραγούδι συνοδεύεται και από ένα πολύ ιδιαίτερο video clip. Θες να το περιγράψεις λίγο και στους αναγνώστες μας , όπως και τους συντελεστές του;

Το videoclip ήταν μια πολύ προσεγμένη δουλειά. Επιμελήθηκε από τον Κώστα Γοντικάκη, που είναι σταθερός μου συνεργάτης, σε σκηνοθεσία και παραγωγή. Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου ήταν στα εξαιρετικά πλάνα, που είναι κορυφαίος επαγγελματίας. Η Λία Σκαρλάτου ήταν στο χορό , που χάρισε άλλη πνοή στο ύφος του κομματιού με την όμορφη παρουσία της. Ήταν όλα υπέροχα , καλοφτιαγμένα και έγινε μια πολύ καλή δουλειά σαν αποτέλεσμα.

 

 

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον; Ποια είναι τα σχέδια σου;

Ετοιμάζεται ένα  καινούργιο κομμάτι σε πιο λαϊκούς δρόμους που αναμένω για το αποτέλεσμα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό.

 

 

Πως θα ήθελες να κλείσουμε αυτή την κουβέντα; Σε ευχαριστούμε πολύ και ο λόγος σε εσένα.

Θα ήθελα να ευχηθώ αγάπη σε όλο τον κόσμο και υπομονή για όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Κατερίνα Σμαραγδά | Ευτυχώς | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=t8N8u919LHg

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης