Ακούσαμε το τραγούδι «Σ αγαπώ» από την Κατερίνα Σμαραγδά (Spider Music)


H Spider Music σας παρουσιάζει την Κατερίνα Σμαραγδά που κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο με το τραγούδι «Σ” αγαπώ».

To «Σ” αγαπώ» είναι ένα πολύ ερωτικό τραγούδι, που έρχεται από ένα νέο ταλαντούχο κορίτσι με βελούδινη φωνή, το οποίο ξέρει τι ζητάει από τη μουσική και με το πρώτο της τραγούδι μπαίνει δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχοντας συνεργάτη τον Νίκο Κουσβίδη, ο οποίος έχει αναλάβει τη μουσική, τους στίχους και την παραγωγή και είναι γνωστός σε όλους μας από τις υπέροχες instrumental διασκευές, αλλά και τον Κώστα Γοντικάκη ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία του μαγευτικού βίντεο κλιπ που συνοδεύει το τραγούδι παρουσιάζεται στον ακροατή ένα σύνολο που δύσκολα θα το ξεχάσει.

Με μία απαλή μουσική που φτιάχνει την ατμόσφαιρα, το “Σ” αγαπώ” χτίζεται σιγά σιγά για το μελωδικό αποτέλεσμα που θα σου προσφέρει. Αν κλείσεις τα μάτια και ακούσεις προσεκτικά τη μουσική, θα αντιληφθείς έναν ερωτισμό, ο οποίος φτάνει στα αυτιά σου μέσα από μία χαρμολύπη που βαδίζει παράλληλα με τους στίχους, αλλά και τη φωνή της Κατερίνας. Νιώθεις το αίσθημα της αγάπης να σε κατακλύζει καθ” όλη τη διάρκεια του τραγουδιού και αυτό το συναίσθημα γίνεται ιδιαίτερα φανερό μέσα από τους στίχους που είναι παραπάνω από καλογραμμένοι. Έχει γίνει πραγματικά αρκετά όμορφη δουλειά σε αυτό το κομμάτι και σε συνδυασμό με τη φωνή της Κατερίνας, το στιχουργικό απογειώνεται!

Η Κατερίνα Σμαραγδά είναι απλά υπέροχη! Είναι απλά σαγηνευτική! Και φτάνει σε κάποια σημεία του τραγουδιού να ξεπερνάει τις προσδοκίες που μπορεί να είχε κάποιος από μία καλλιτέχνη που κάνει το ντεμπούτο της. Είναι ειλικρινά παραπάνω από καλή και η φωνή της προσφέρει τεχνικές, τις οποίες θα ζήλευαν ονόματα που έχουν αρκετά χρόνια στη μουσική σκηνή. Έχει γίνει ένα με το τραγούδι και προβάλλει παραπάνω από αξιόλογα την ατμόσφαιρα του άσματος πιάνοντας στο 100% του ύφος μέσα από αυτές τις σωστές εναλλαγές που σου δείχνουν εν τέλει την ελπιδοφόρα πλευρά του έρωτα και της αγάπης.

Εξαιρετική προσέγγιση για ντεμπούτο, που φτάνει στο πικ του από την εξαιρετική δουλειά του βιντεο κλιπ το οποίο μας παρουσιάζει ένα μαγευτικό τοπίο, στο οποίο έχει κουμπώσει υπέροχα η σκηνική παρουσιά της Κατερίνας Σμαραγδά και προσφέρεται στον θεατή/ακροατή ένα άρτια δομημένο αποτέλεσμα εικόνας και ήχου. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο ο σκηνοθέτης Κώστας Γοντικάκης, όσο και η Κατερίνα Σμαραγδά!

Αγαπήστε το νέο τραγούδι της Κατερίνας Σμαραγδά με τίτλο “Σ” αγαπώ” που έρχεται από την Spider Music, διότι αποτελεί μία κυκλοφορία που σε μαγεύει από την αρχή ως το τέλος και σε κάνει να νιώσεις το πραγματικό νόημα της αγάπης. Εξαιρετική δουλειά!

 

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

https://www.youtube.com/channel/UCkMfQaoZAfJVGftW6SejM3w

Κατερίνα Σμαραγδά | Σ’αγαπώ | Official Video Clip©

https://www.youtube.com/watch?v=W4FuzGeZYqw

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης