Θερμή υποδοχή για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστο Καβαλή, από τον Σύνδεσμο των Αιγυπτιωτών Ελλήνων


 

 

 

 

Τα προβλήματα του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού εφ” όλης της ύλης τέθηκαν επί τάπητος, στην ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου κ. Χρήστος Καβαλής με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη και όλο σχεδόν του ΔΣ  του ιστορικού σωματείου στην Ελλάδα, και οι οποίοι τού επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι στο γεύμα εργασίας που ακολούθησε, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως: θέματα πρόνοιας – εργασίας των νέων στην Αίγυπτο, της  εκδρομής που σχεδιάζουν σε αντίθεση με την περιρρέουσα επισφαλή εικόνα που δίνουν τα μίντια,αλλά και για την ενίσχυση του ηθικού των Ελλήνων του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας αλλά και του Πατριαρχείου, και αντίστροφα.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία του ΣΑΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κώστα Μιχαηλίδη αλλά και άλλους Αιγυπτιώτες από την Αθήνα, θα επισκεφθούν την αγαπημένη Χώρα του Νείλου, τις Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, ανάβοντας ένα κερί στις εκκλησιές μας και πραγματοποιώντας ένα ακόμη συγκινητικό και ευλαβικό προσκύνημα στη χώρα των πατεράδων και παπούδων τους.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης