Συμμετοχή ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη σε Σύσκεψη Υπουργών Άμυνας με θέμα την Ερυθρά Θάλασσα


 

Συμμετοχή ΥΦΕΘΑ Ιωάννη Κεφαλογιάννη σε Σύσκεψη Υπουργών Άμυνας μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin για τα φλέγοντα ζητήματα ασφαλείας στην Ερυθρά Θάλασσα

 

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, εκπροσώπησε σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Δένδια, στη Σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ κ. Lloyd Austin, και στην οποία συμμετείχαν Υπουργοί Άμυνας κρατών κυρίως της Ε.Ε., της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

 

 

 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν τα φλέγοντα ζητήματα ασφαλείας στην Ερυθρά Θάλασσα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποκατάσταση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, ύστερα από τις επιθέσεις των Χούθι.

 

Ο κ. Κεφαλογιάννης επαναβεβαίωσε την ισχυρή και ακλόνητη προσήλωση της Ελλάδας στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου, υπογραμμίζοντας το ρόλο της, ως πυλώνα σταθερότητας, ειρήνης και ευημερίας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS
Αρχείο Ειδήσεων

Ιουνίου 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης