Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, ψηφίζει η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, στην ετήσια τακτική Γενική της Συνέλευση


 

 

 

 

 

 

Λίγες ώρες απέμειναν για τις εκλογές της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που θα διεξαχθούν κατά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΚ, της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, της οποίας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική Στέγη Ηλιουπόλεως.

 

 

 

 

Δώδεκα (12) είναι οι υποψήφιοι για τις εκλογές για τις έντεκα (11) θέσεις της νέας Κοινοτικής Επιτροπής της ΕΚΚ.

 

 

 

 

Χαρακτηριστικό των εκλογών αυτών είναι το γεγονός ότι υπάρχουν και πολλοί νέοι – και σε ηλικία – υποψήφιοι, η εκλογή των οποίων θα αλλάξει καθοριστικά τον ηλικιακό χάρτη της Κοινοτικής Επιτροπής.

 

 

 

 

Είναι σίγουρο ότι σα νέοι άνθρωποι, θα έχουν και ενδιαφέροντες νέες ιδέες, που θα συμβάλλουν έτι περαιτέρω στην αναβάθμιση της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

 

 

 

 

Και φυσικά, πολλά θα είναι και τα θέματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, όπως αναμένεται να παρουσιαστούν κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

 

 

 

 

Αξίζει επίσης να δούμε τί θα δηλώσουν οι υποψήφιοι λίγο πριν τις εκλογές για τα οράματά τους για τα επόμενα χρόνια της ΕΚΚ, και πού επιθυμεί ο καθένας να προσφέρει αλλά και το πώς ο κόσμος θα αποδεχτεί τις προτάσεις τους.

 

 

 

 

Και βέβαια, δεν έχει σημασία ποιος από τους δώδεκα υποψηφίους δε θα καταφέρει τελικά να εκλεγεί, άλλωστε ακόμη πιο σημαντική θα είναι η συμμετοχή του στις διαδικασίες και η προσπάθεια που θα έχει καταβάλλει.

 

 

 

 

Το «ΠΥΡΑΜΙΣ», πάντα στο πλευρό του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους!

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης