Ο Ομογενής Μαριαντώνης Πολίτης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας


 

“Από τα νεανικά μου χρόνια μου άρεσε πολύ η ενασχόληση με τα κοινά και παρακολουθούσα ανελλιπώς εκπομπές πολιτικού περιεχομένου και ομιλίες μεγάλων διεθνολόγων. Αποφάσισα να κάνω το βήμα και να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά βάζοντας υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αχαΐα. Επέλεξα την περιφέρεια αυτή διότι με συνδέουν άρρηκτοι δεσμοί, συγγενικοί και συναισθηματικοί. Επίσης θεωρώ ότι η Δυτική Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες και κρίνοντας από την πρώτη θητεία του κ. Ν. Φαρμάκη πιστεύω ότι έχουν γίνει μεγάλα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτό βρίσκομαι στο πλευρό του, για να συνεισφέρω όσο μπορώ ώστε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που γίνεται για το καλό του τόπου μας.”

 

Σύντομο βιογραφικό του Μαριαντώνη Πολίτη

 

Ονομάζομαι Μαριαντώνης Πολίτης και είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας.  Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1985 στο Κάιρο – Αιγύπτου από Έλληνες γονείς. Τελείωσα Γαλλικό Δημοτικό Σχολείο και στη συνέχεια Γυμνάσιο και Λύκειο στην Αμπέτειο Σχολή. Έχω καταγωγή από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η μητέρα μου είναι από την Πάτρα. Από μικρός ερχόμουν στην Ελλάδα, έμενα στο σπίτι μας στην Αιγείρα και νοιώθω πλέον Αιγειράτης.

 

Με αφορμή τις σπουδές μου ήρθα στην Αθήνα για να φοιτήσω στο ΕΚΠΑ Τμήμα Βιολογίας. Με την ενασχόληση μου με τα κοινά της σχολής συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει η πολιτική και έτσι άλλαξα τομέα και σπούδασα Διεθνείς Σχέσεις στο State University of New York Empire State College από όπου αποφοίτησα με άριστα. Επίσης είμαι κάτοχος ΜΒΑ με ειδίκευση στο ανθρώπινο δυναμικό στο L’Institut Universitaire Kurt Bösch και μιλάω 4 γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Αραβικά.

 

 

Όταν τελείωσα τις σπουδές μου εργάστηκα εθελοντικά σε ένα ίδρυμα που αφορούσε τον Ελληνικό Πολιτισμό και η φαντασία μου με ώθησε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Ως συγγραφέας και εκδότης έχω συγγράψει 4 βιβλία (Το Τάγμα των Φτερωτών 1, Το Τάγμα των Φτερωτών 2, Το Ταξίδι του Μύρκα και Ταξιδεύοντας στην Αίγυπτο). Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι σχεδόν αποκλειστικά με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα που βρίσκονται στην Αιγείρα.

 

Επειδή μου αρέσει η πολιτική και τα κοινά, έχω υπάρξει υπεύθυνος πολιτικής παράταξης στο Βιολογικό, γραμματέας του Student Union του NYC και Υπαρχηγός Λυκοπούλων στο Προσκοπείο. Επίσης με ενδιαφέρει πολύ ο Απόδημος Ελληνισμός και είμαι μέλος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλάδος και του ΑΧΕΠΑ.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε συνέντευξη του Μαριαντώνη Πολίτη στο PatraTv εδώ

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης