Με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππά συναντάται σήμερα στην Αθήνα ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄


 

 

 

 

Με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, έναν Υπουργό που πάντοτε δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον του για το ιεραποστολικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι, ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄.

 

 

Κατά τη συνάντησή τους, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου της Ορθοδοξίας αναμένεται να ευχαριστήσει τον κ. Παππά, για την πρωτοβουλία του, καθώς και του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Κρέτσου να αποστείλουν ένα τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ για να καλύψουν το έργο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας στη μακρυνή Επισκοπή της Σιέρρα Λεόνε, μία από τις πιο φτωχές περιοχές του πλανήτη.

 

 

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο Υπουργός κ. Παππάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο, στις 25 του περασμένου Νοεμβρίου, ημέρα των Σεπτών Γενεθλίων του Πατριάρχου, για να του ευχηθεί, καθώς βρισκόταν μαζί με τους Γενικούς Γραμματείς, τον Αλεξανδρινό κ. Γιώργο Φλωρεντή και τον κ. Στέλιο Ράλλη, εκείνες τις ημέρες στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα για την Διεθνή Έκθεση ICT 2018.   

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης