Το 2013 ήταν η πιο κερδοφόρα χρονιά για το Μεταφραστικό Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου


Χρονιά «ορόσημο» αποτέλεσε το περασμένο έτος 2013 για το Μεταφραστικό Τμήμα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, που το καθιστά πλέον σε ένα από τα πιο κερδοφόρα και επιτυχημένα τμήματα της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου, πολλαπλασιάζοντας τα έσοδά του την χρονιά αυτή, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας πέρυσι το κέρδος των 435.000 Λ. Αιγ.,, όταν κάποια χρόνια πριν δεν ξεπερνούσε τα κέρδη κάποιων δεκάδων χιλιάδων λιρών Αιγύπτου μόνον!

 

Έτσι, το Μεταφραστικό Τμήμα, για άλλη μία χρονιά, συνεχίζει με αμείωτο ζήλο την εξυπηρέτηση της ελληνικής παροικίας Καΐρου, των Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και των Αιγυπτίων επιχειρηματιών και ιδιωτών.

 

Να σημειωθεί ότι από το 2012, συνεχίστηκε και το 2013 η ανακαίνιση του χώρου, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο ευρύχωρο και πιο φωτεινό δωμάτιο για τους μεταφραστές, δίνοντας έτσι και την δυνατότητα περαιτέρω προσλήψεως νέων της παροικίας αλλά και εμπλουτίζοντας το ήδη υπάρχον προσωπικό.

 

Έτσι, οι μεταφραστές υπό την εποπτεία του κ. Τουρκομανώλη, αποκτήσανε ειδικό τεράστιο δικό τους χώρο για να μπορούν να εργάζονται σε πολύ καλύτερες συνθήκες, ενώ και η παραλαβή των μεταφράσεων γίνεται πλέον από το ολοκαίνουργιο μεγάλο γραφείο όπου βρίσκεται πλέον η υπάλληλος κα Αντωνία Τριμιτζή, διαθέτοντας η ΕΚΚ για την υπηρεσία αυτή, χώρο πολύ πιο ευρύχωρο και μεγαλύτερο ακόμη και από Δ/ντή του τμήματος κ. Δημήτρη Καλατζή.

 

Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά οι υπάλληλοι, δουλεύοντας με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό κάτω από τη Γενική Διεύθυνση του κ. Καλατζή αλλά και του κ. Τουρκομανώλη ως επικεφαλής των μεταφραστών, κατάφεραν να κάνουν το εν λόγω Τμήμα να παρουσιάσει το 2013 κέρδος 435.000 (τετρακόσιες τριάντα πέντε χιλιάδες) Λ. Αιγ., εξυπηρετώντας 3.390 πελάτες και μεταφράζοντας 5.336 πιστοποιητικά σε 7.840 σελίδες.

 

Οι υπεύθυνοι της Επιτροπής του Μεταφραστικού Τμήματος της ΕΚΚ εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Ιωάννη Χατζαντωνάκη και την Υποπρόξενο κα Βασιλική Παπανικολάου για την συνεχή και άοκνη στήριξή τους στο έργο του Μεταφραστικού.

 

Η Διαχειριστική Επιτροπή Καΐρου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στην Προϊσταμένη της Επιτροπής Μεταφραστικού της ΕΚΚ κα Χρυσάνθη Σκουφαρίδου καθώς και τον Αναπληρωτή της κ. Μανούσο Δαμουλάκη καθώς όλους τους υπαλλήλους του Τμήματος.

Πηγή: Βιβλίο Ισολογισμού της ΕΚΚ, έτος 2013

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης