Αδελφοποίηση του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Καΐρου με τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου


 

Βασίλης Α. Πουλαρίκας

 

Μια σημαντική συμφωνία μεταξύ δύο ιστορικών και δραστήριων αθλητικών ναυτικών ομίλων του Ελληνικού Ναυτικού Όμιλου Καΐρου και του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την υπογραφή και από της δύο πλευρές της διακήρυξης αδελφοποίηση τους.

 

Οι πρώτες συζητήσεις ξεκίνησαν με την επίσκεψη του Προέδρου του Ε.Ν.Ο.Κ. κ Γιώργου Ρεκτσίνη, ο οποίος συναντήθηκεστις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Λ, με τον Αιγυπτιώτη κ. Ιωάννη Λυτσάκη Πρόεδρο του Ν.Ο.Λ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο σπόρος της επικείμενης  συνεργασίας κάρπισε ευχάριστα, όταν από την αρχή διεφάνη  μια ισχυρή χημεία μεταξύ της φιλοσοφίας των δύο σωματείων, των δράσεων και των επιτυχιών σε αθλητικό επίπεδο, αλλά πάνω από όλα της αγάπης για την ίδια την ιδέα αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης Ναυτικών Ομίλων.  

 

Αξίζει όμως εδώ να μνημονεύσουμε και το όνομα του Καϊρινού κ. Αθανάσιου Σκαμάγκη ο οποίος με τον Αμπετειανό συμμαθητή του και σημερινό Πρόεδρο κ. Ιωάννη Λυτσάκη δημιούργησαν το 1989 τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

 

Τα διοικητικά συμβούλια και των δύο Ομίλων άκουσαν με χαρά την προοπτική αυτή και παμψηφεί ενέκριναν την Αδελφοποίηση.

 

Δείτε παρακάτω το κείμενο της κοινής διακήρυξής  που εκτός από την προσδοκία και την προσμονή για τις επικείμενες κοινές δράσεις αντανακλά και ένα πνεύμα δυναμικής εξέλιξης που παραμερίζει δυσκολίες και έχει ως μόνο κοινό στόχο την κίνηση προς τα εμπρός.

 

Μάθετε περισσότερα εδώ για τον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Hephaestus Radio


Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Νοεμβρίου 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads
Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης