Μία πολύ σημαντική νέα θέση για τον Αιγυπτιώτη Αντώνη Καζαμία


 

 

 

 

Μία ιδιαίτερα σημαντική θέση ανέλαβε ο Αιγυπτιώτης Κύπριος επιχειρηματίας Αντώνης Καζαμίας στο κόμμα που καταλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία στην Βουλή της Αιγύπτου και βεβαίως στηρίζει τον ηγέτη της χώρας.

 

 

Πρόκειται για τη θέση Συμβούλου σε θέματα ελέγχου πόρων και κοινωνικών υπηρεσιών για όλη την περιοχή του Νοτίου Σινά, με έδρα το Ντάχαμπ.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καζαμίας επελέγη για τη θέση αυτή μαζί με άλλους μόλις 26 Αιγυπτίους για αντίστοιχες θέσεις ευθύνης, ενώ ο ίδιος είναι ο μοναδικός που επελέγη έχοντας τη διπλή υπηκοότητα, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει αποκομίσει από την πλευρά της κυβέρνησης για το κοινωνικό έργο και προσφορά του στην περιοχή του Σινά, όντας πάντοτε στο πλευρό του Κυβερνήτη του Στρατηγού Χάλιντ Φούντα του οποίου είναι σύμβουλος, καθώς και στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου Σινά, Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανού και της Ιεράς Μονής και Αρχιεπισκοπής Σινά, των οποίων επίσης είναι σύμβουλος.

 

 

 

 

Να σημειωθεί ότι για τη σημαντική αυτή τοποθέτηση του κ. Καζαμία, τον συνεχάρησαν θερμά οι δημοτικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές τόσο του Ντάχαμπ όσο και της Αγίας Αικατερίνης.

 

 

Πολύ σημαντική θέση λοιπόν και να ευχηθούμε να ανέβει ακόμη ψηλότερα ο κ. Καζαμίας, τιμώντας έτι περαιτέρω τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό, με την ευχή να συνεχίσει το σημαντικό έργο του, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά και την Αίγυπτο με την Κύπρο και την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης