Νέο πρόγραμμα ενισχυτικής διαδασκαλίας από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου, για μαθητές του κέντρου της πόλης και Σούμπρας


Μία ακόμη πρωτοβουλία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου για την ενίσχυση της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, αποτελεί η απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής να δημιουργήσει από φέτος μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ειδικότερα για τους Αιγυπτιώτες μαθητές που κατοικούν στην περιοχή της Σούμπρας και το κέντρο της πόλης του Καΐρου.

 

Η ιδιαιτερότητα των προγραμμάτων αυτών έγκειται στο γεγονός ότι τα μαθήματα θα μπορούν να παρακολουθούν ακόμη και γονείς, που θέλουν με τη σειρά τους να βοηθήουν τα παιδιά τους, ενισχύοντας και κείνοι με τη σειρά τους και στηρίζοντας την ενισχυτική διαδασκαλία στη συνέχεια στο σπίτι.

 

Υπεύθυνος για την ενισχυτική διδασκαλία είναι ο δάσκαλος κ. Αντώνης Ζερβός. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Πνευματικό Κέντρο Σούμπρας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 6 το απόγευμα και τις Παρασκευές και Κυριακές στις 4 το απόγευμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και με το Ορθόδοξο Πνευματικό Πατριαρχικό Κέντρο Σούμπρας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Απριλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης