Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΕΚΚ Χρ. Καβαλή, στη νέα Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αχιλλοπουλείου Σχολής Νίτσα Καζαμία


 

 

 

 

«Αλλαγή σελίδας» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής, με τη χθεσινή εκλογή της Νίτσας Καζαμία, στη θέση της Προέδρου του δραστήριου σωματείου.

 

 

 

 

Η εκλογή έγινε αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τον αγιασμό που ετέλεσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, στις 17 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

 

 

 

 

Αμέσως μετά την εκλογή της, η κα Καζαμία δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και Προϊστάμενο της Εφορείας Εκπαιδευτηρίων της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή, ο οποίος τήν συνάντησε στο χώρο του σχολείου, τονίζοντάς της ότι και, και προσωπικά, και ως Κοινότητα, είναι στο πλευρό της και στο πλευρό όλων των γονιών των Αιγυπτιωτών μαθητών.

 

 

 

 

Παράλληλα, στο άκουσμα της είδησης, η κα Καζαμία δέχτηκε συγχαρητήρια από πολλούς παροίκους, με ξεχωριστής σημασίας, το συγχαρητήριο και συγκινητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κα Στέλλα Κυριάζη, αλλά και άλλα εξέχοντα μέλη της παροικίας.

 

 

 

 

Τέλος, τα συγχαρητήριά του εξέφρασε και ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Χαράλαμπος Κουγεμήτρος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία του σχολείου με τους γονείς αυτή τη χρονιά μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο εποικοδομητική και καρποφόρα.

 

 

 

 

(ΣΣ. Η φωτογραφία του ρεπορτάζ είναι από το αρχείο του ΠΥΡΑΜΙΣ)    

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.


Hephaestus Radio

Αρχείο Ειδήσεων

Δεκεμβρίου 2022
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Zeppelin Computers

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης