Τα συγχαρητήρια του Προέδρου της ΕΚΚ Χρ. Καβαλή, στη νέα Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αχιλλοπουλείου Σχολής Νίτσα Καζαμία


 

 

 

 

«Αλλαγή σελίδας» στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Αχιλλοπουλείου Σχολής, με τη χθεσινή εκλογή της Νίτσας Καζαμία, στη θέση της Προέδρου του δραστήριου σωματείου.

 

 

 

 

Η εκλογή έγινε αμέσως μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τον αγιασμό που ετέλεσε ο Πατριαρχικός Επίτροπος Καΐρου Σεβ. Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, στις 17 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

 

 

 

 

Αμέσως μετά την εκλογή της, η κα Καζαμία δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου και Προϊστάμενο της Εφορείας Εκπαιδευτηρίων της ΕΚΚ κ. Χρήστο Καβαλή, ο οποίος τήν συνάντησε στο χώρο του σχολείου, τονίζοντάς της ότι και, και προσωπικά, και ως Κοινότητα, είναι στο πλευρό της και στο πλευρό όλων των γονιών των Αιγυπτιωτών μαθητών.

 

 

 

 

Παράλληλα, στο άκουσμα της είδησης, η κα Καζαμία δέχτηκε συγχαρητήρια από πολλούς παροίκους, με ξεχωριστής σημασίας, το συγχαρητήριο και συγκινητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κα Στέλλα Κυριάζη, αλλά και άλλα εξέχοντα μέλη της παροικίας.

 

 

 

 

Τέλος, τα συγχαρητήριά του εξέφρασε και ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Χαράλαμπος Κουγεμήτρος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία του σχολείου με τους γονείς αυτή τη χρονιά μπορεί να είναι ακόμη περισσότερο εποικοδομητική και καρποφόρα.

 

 

 

 

(ΣΣ. Η φωτογραφία του ρεπορτάζ είναι από το αρχείο του ΠΥΡΑΜΙΣ)    

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης