Ακούσαμε το νέο άλμπουμ του Νίκου Αποστολάκου με τίτλο «24.4»


Ο Νίκος Αποστολάκος επέστρεψε δισκογραφικά μετά από καιρό και το νέο του album “24.4” βρίσκεται σε κυκλοφορία από την ημέρα που μαρτυράει ο τίτλος του δίσκου.

Το come back του Αποστολάκου είναι δυνατό και αυτό φαίνεται αρχικά από τον αριθμό των τραγουδιών που υπάρχουν στο δίσκο. 15 ολόκληρα τραγούδια πλαισιώνουν το δίσκο και προσφέρουν στον ακροατή μουσικές στιγμές που είναι παραπάνω από αρκετές, που τον γεμίζουν σε πολλά επίπεδα και τον κάνουν να βάλει το δίσκο στις αγαπημένες ελληνικές κυκλοφορίες για το 2023.

Το “24.4” λοιπόν έρχεται να σε καταπιεί μέσα από ροκ μουσικές οι οποίες μπλέκονται με electro ατμόσφαιρες και προσφέρουν κάτι από Depeche Mode σε ελληνικό, κάτι από το παλιό καλό ελληνόφωνο ροκ και κάτι που μοιάζει παράλληλα τόσο φρέσκο για να μπορέσει να σταθεί στις μέρες μας. Ο Νίκος Αποστολάκος έχει καταφέρει να κάνει εξαιρετική δουλειά στις επιλογές των τραγουδιών είτε αφορά τη σύνθεση, είτε το στιχουργικό κομμάτι είτε τα φωνητικά στα οποία έχει δουλέψει κάνοντας τον να ακούγεται πιο ώριμος από ποτέ. Χρησιμοποιεί τη μουσική του γνώση και το ταλέντο του και με την χροιά του γίνεται ένα με αυτό που θέλει να αποτυπώσει μέσα από το album “24.4”

Θα έλεγα λοιπόν ότι η φωνή του είναι και το δυνατό χαρτί σε αυτό το album. Μία φωνή που ξέρει που να πατήσει, πώς να ανεβάσει τον ροκ χαρακτήρα και πώς να αντικατοπτριστεί στο 100% γύρω από την electro ατμόσφαιρα. Ενώ πιάνει συνεχώς το συναίσθημα των στίχων και τους δίνει στα αυτιά του ακροατή με τέτοια ερμηνεία που του μένουν στο μυαλό.

Και όσον αφορά το παρακάτω που θα γράψω, είναι κάτι για το οποίο μπορεί να με πείτε υπερβολικό, αλλά θα δείτε και εσείς ότι είναι αλήθεια όταν πατήσετε το play. Και ναι και τα 15 τραγούδια είναι must για να τα ακούσετε! Είναι τόσο καλογραμμένα που σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι είχες χρόνια να ακούσεις έναν τόσο καλό δίσκο με ελληνόφωνο στίχο. Είναι πραγματικά το ελληνόφωνο ροκ στις καλύτερες στιγμές του όσον αφορά τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία!

Θα πω λοιπόν μπράβο στον Νίκο Αποστολάκο για αυτή τη νέα του κυκλοφορία και θα πω στους αναγνώστες να μην χάσουν με τίποτα το album “24.4”!

 

 

 

https://www.facebook.com/NikosApostolakos.gr

https://www.instagram.com/nikos_apostolakos_official

https://orcd.co/prqzypa

 

Νίκος Αποστολάκος – Αθήνα – Παρίσι Μ” Ένα Τανγκό (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=WoD3W4f6qdc

Νίκος Αποστολάκος – Μία – Μία | Nikos Apostolakos – Mia – Mia (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XEN5g50FeB4

Νίκος Αποστολάκος – Φλόριντα Και Νέα Υόρκη (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=n-Uhahg6oJo

Νίκος Αποστολάκος – Τα Μαμόθρεφτα | Nikos Apostolakos – Ta Mamothrefta (Official Lyric Video)

https://www.youtube.com/watch?v=pLHZTp5RWjU

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης