Ο «Έλληνας του Ντάχαμπ», Αντώνης Kαζαμίας, στην αιγυπτιακή TV για την πόλη των καταδύσεων και του surf (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

 

 

Τον Αντώνη Καζαμία, τον «Έλληνα του Ντάχαμπ» που ζει εκεί 31 ολόκληρα χρόνια, παρουσίασε σε ειδικό ντοκιμαντέρ το 2ο κανάλι της Αιγυπτιακής τηλεόρασης, σε ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει τις ομορφιές της μοναδικής αυτής σε φυσικό πλούτο παραθαλάσσιας πόλης του Νοτίου Σινά.

 

 

Άλλωστε, και το όνομα του μαγευτικού Ντάχαμπ, από τη λέξη «χρυσάφι» προέρχεται στην αραβική (και απόλυτα δικαιολογημένα) και θεωρείται από τα ομορφότερα και σημαντικότερα μέρη του κόσμου για τους λάτρεις των καταδύσεων, τονίζει ο Αντώνης Καζαμίας στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

 

 

Όντας ως ο κεντρικός πρωταγωνιστής της όλης αυτής εξαιρετικής ταινίας που ξεναγεί τον κάθε ένα στις εκπληκτικές ομορφιές του τόπου, ο κ. Καζαμίας τονίζει ότι πρόκειται για μία θαλάσσια περιοχή πραγματικά ξεχωριστή για τους αθλητές του windsurfing, καθώς από τις 360 ημέρες του χρόνου, εκεί οι τριακόσιες έχουν αέρα. Επομένως, είναι ο παράδεισος των windsurfers.

 

 

Ο Κύπριος Αιγυπτιώτης επιχειρηματίας ξεναγεί τους θεατές στα απλά και πολύ ανθρώπινα μαγαζιά στην παραλία, σε μία περιοχή που θυμίζει έντονα ελληνικό νησί.

 

 

Και εξηγεί ότι το Ντάχαμπ επισκέπτονται τουρίστες από όλον τον κόσμο: Ουκρανοί, Άγγλοι και από πολλές άλλες χώρες καθώς και πολλοί Αιγύπτιοι και μάλιστα υψηλής εισοδηματικής τάξης.

 

 

«Όλοι γνωρίζανε το Σαρμ Ελ Σέιχ και όχι το διπλανό Ντάχαμπ. Τώρα, όσοι έρχονται και το γνωρίζουν, έρχονται και ξαναέρχονται και το προτιμούν», τονίζει ο κ. Αντώνης Καζαμίας.

 

 

Ας δούμε το ντοκιμαντέρ της αιγυπτιακής κρατικής τηλεόρασης, όπως αυτό μεταδόθηκε (στην αραβική γλώσσα), μην παραλείποντας να εκφράσουμε την μεγάλη ικανοποίηση των Αιγυπτιωτών, που ένα σημαντικό στέλεχος της ομογένειας επιλέγεται να περιγράψει στην αιγυπτιακή κοινή γνώμη τις ομορφιές μίας από τις μαγευτικότερες περιοχές του Σινά, ένα πραγματικό «διαμάντι» ομορφιάς, το «χρυσό» Ντάχαμπ:

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS

Αρχείο Ειδήσεων

Μαρτίου 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads




Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης