Η Υφυπ. Ναυτιλίας της Κύπρου Ν. Πηλείδου στην «Egypt Today»: «Σύντομα, μία κυπριακή αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί το Κανάλι του Σουέζ»


 

 

 

 

Η Κύπρος θα αυξήσει τις κρουαζιέρες προς την Αίγυπτο, ενώ σύντομα μία κυπριακή αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί το Κανάλι του Σουέζ.

 

 

Αυτά γράφει η αιγυπτιακή εφημερίδα «Egypt today», φιλοξενώντας δηλώσεις της Υφυπουργού Ναυτιλίας της Κύπρου, Νατάσας Πηλείδου, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αίγυπτο, έχοντας συναντήσει από χθες τον Αιγύπτιο ομόλογό της, Υπουργό Μεταφορών Δρ Χισάμ Αραφάτ, καθώς και τον Πρόεδρο της Αρχής του Καναλιού του Σουέζ, Μοχάμπ Μαμίς.

 

 

«Η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Νατάσα Πειλίδου δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση επιδιώκει να αυξήσει τα ταξίδια κρουαζιέρας στην Αίγυπτο την επόμενη περίοδο», αναφέρει η εφημερίδα, φιλοξενώντας ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Μεταφορών της Αιγύπτου.

 

 

Κατά τη συνάντησή της με τον Αιγύπτιο Υπουργό Μεταφορών, η κα Πηλείδου συζήτησε τρόπους προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Αιγύπτου και της Κύπρου, ειδικά στις θαλάσσιες μεταφορές.

 

 

Ενώ, στην Ισμαηλία, με τον Πρόεδρο της Αρχής του Καναλιού του Σουέζ, Μοχάμπ Μαμίς, συζήτησαν για «τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Οικονομική Ζώνη του Καναλιού του Σουέζ για τις κυπριακές εταιρείες».

 

 

Σήμερα, η Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου κα Πηλείδου επισκέπτεται την Αραβική Ναυτική Ακαδημία στην Αλεξάνδρεια, ενώ αύριο επιστρέφει στην Λευκωσία.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *



Hephaestus Radio

Διαδικτυακή Πλατφόρμα Κυπρίων Διασποράς


DIADIKTIKI-PLATFORMA-DIKTION-DIASPORAS




Αρχείο Ειδήσεων

Ιουλίου 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Pyramis News Ads


Zeppelin Computers


Pyramis News Ads

Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα για τους Αιγυπτιώτες όπου γης